返回列表 回復 發帖
原帖由 jnc3688 於 2009-5-11 10:48 PM 發表
你宠物名字很特别
我都有只狗叫衰8怪啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 kay199143 於 2009-5-11 10:49 PM 發表

听日送几张5倍卡比你补翻数,好眼训~~训先咯~~
哦....听日见
原帖由 zukiroy 於 2009-5-11 10:53 PM 發表

@O@""""""""i have send to you wor~~~~
刚刚看到
原帖由 jnc3688 於 2009-5-11 11:03 PM 發表
系咩
状况好好wor
原帖由 zukiroy 於 2009-5-12 12:07 AM 發表
what you want ar~i give to you la~

i have everything~
等我10转先
原帖由 zukiroy 於 2009-5-12 12:25 AM 發表
i can't wait anymore~you faster come to me la~
某师傅,好慢wor...我都还没10转

回應 00-00-00 第 10101 篇文章

不要摸....
原帖由 kay199143 於 2009-5-12 09:46 AM 發表
近排好似5见左ckw个影~~
jnc 都不见影啦....
早晨啊...

寵物狀態欄
寵物名字:衰8怪
寵物級別:9轉1級
寵物性別:雄
寵物屬性:暗
忠誠度:100 死忠
善惡值:5 (渾沌)
狀 態:生存
迴避率:0%
掉寶率:0
素質點:2703
原帖由 jnc3688 於 2009-5-13 09:54 AM 發表
你这么慢,点样带你出来捞
某师傅好差,一日转不到10转
原帖由 jnc3688 於 2009-5-13 10:07 AM 發表
某师傅每天都等不到你出现
怎样带你上10转
每天都等蓝云
我只衰8怪..不见咗
进来望望
进来打扫下
我回来探大家...