返回列表 回復 發帖
3 ~2 _  U3 q+ ^# m; ~" {* \/ ^

% j" k4 ~/ F! K1 i9 X) i  o, |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% I! [9 x' o  x3 i4 _tvboxnow.com在法律上同性唔系家庭,实践上同性可以成为事实家庭。
3 b# x& Q5 \- d) A3 D2 p; o+ |& Ytvboxnow.com
( E! c; N$ p2 L' Ktvboxnow.com但同性合法化后,就可以大张旗鼓宣扬同性家庭,破坏传统家庭价值观。2 _; O5 c- X% M' {
而传统家庭不能反对同性家庭,否则就系歧视。 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" g; X' r8 M2 P- q# k. e
大啦叭 發表於 2017-9-12 08:10 PM
) D9 w  R$ u. X8 g% V: Ytvboxnow.com甘其實又真系應該尊重大家嘅選擇嘅
. s/ P4 J# D, n8 Y- s  X" ytvboxnow.com所謂傳統,當同性合法化果一刻,其實已經打破佐架啦
條骨都無佐lu
公仔箱論壇2 U1 A7 S7 y1 @5 U& T# f( G! G0 T) g

U6 R  _$ s3 K
4 L8 c0 I3 A8 v5 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其实 西方个人主义,已经破坏传统家庭。
* o$ J+ a/ e/ u: mtvb now,tvbnow,bttvb依家同性合法化,更加系破坏传统家庭啦。
& g  b% P4 \5 A  x7 P, [4 T: G大啦叭 發表於 2017-9-13 09:03 PM
$ G4 p8 _) p0 l; @5 T, S, u
所以其實都無乜所謂啦
條骨都無佐lu
最近嘅白天應該無時間入黎吹水了
條骨都無佐lu
公仔箱論壇: a8 M) y3 Q: U- V% s
! Z, F* K  j- ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ~7 Z% M% w% I4 K
中国人传统系有国先致有家。
5 [) F# i8 i; ]& |tvboxnow.com其实意大利,希腊都一样好重视家庭。
1 l& D* Z) S- X# x唔似荷李活班人,朝结婚晚离。
' G/ D- R, q5 F" I$ Rtvboxnow.com大啦叭 發表於 2017-9-14 08:05 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- B3 i/ \( |! E4 B1 P3 ~
甘其實歐洲系傳統少少嘅tvb now,tvbnow,bttvb7 Q6 f, n2 n% L+ ?& c0 }" X4 S
美國果邊其實骨子里就系牛仔,粗礦好多
條骨都無佐lu
0 l1 A5 O1 g! m' l

: E. T/ e3 N  N1 itvboxnow.com
! o4 f8 M4 n( Otvboxnow.com唐人家庭,好难咯
1 X) r( {1 D) e9 }大啦叭 發表於 2017-9-14 08:07 PM
公仔箱論壇$ c* X. y4 H. P$ s
其實打破下傳統都唔系話唔得嘅
條骨都無佐lu
. n* H; f" u) C2 c7 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' ]0 A1 g. Y8 o1 G* u* y7 Ctvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb: L, W2 U) X. a, R% S! k% `
所以欧洲打黎打去都系自己人。唔似十字军东征甘$ w6 ~* o$ u. v! \- y- |
大啦叭 發表於 2017-9-15 07:43 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* I2 y" i' E4 a+ `9 K% V5 U
果陣甘嘅時世,的確唔系後人可以說三道四嘅
條骨都無佐lu
貓貓 早安! 貓貓突破自我
5 _+ j8 j3 W! n/ P8 q2 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。smcorange 發表於 2017-9-15 05:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 G7 V/ c, {$ v8 _
我從來唔帶有色眼鏡睇別人,亦好尊重每個人嘅選擇,只要不害別人就好
條骨都無佐lu
( l, ^# i: @7 M- G3 f9 c  k6 o公仔箱論壇% P6 S1 M. _3 i5 y- \

" g+ @( K+ G! M+ e5 P5 S, I  l犹太教,基督教,天主教,穆斯林 都系同源嘎公仔箱論壇- K& H4 R/ k* a0 w0 k% T
大啦叭 發表於 2017-9-16 08:11 PM
公仔箱論壇+ F# l* z7 U% B$ N- z3 P" b7 S
我都覺得系,正如佛教,都好多旁系啦,歸根到底,都系一個嘅遮
條骨都無佐lu
居然見到魚片粥
條骨都無佐lu
話時話,7爺系咪徹底失蹤佐
條骨都無佐lu
8 s/ `# k4 T$ \2 t3 c* B
公仔箱論壇+ B7 H. g& v0 `* V. O5 x1 S* h

! L) G+ I' p) Xtvboxnow.com仲未有播
" T2 ~1 Z* n6 D公仔箱論壇大啦叭 發表於 2017-9-16 08:18 PM
; S* i: Y8 d' o7 s9 c/ {. V, U7 a公仔箱論壇梗系唔會咁快見家長啦,隨時變架嘛
條骨都無佐lu
橙兄應該系假期哦,聽聞大馬日
條骨都無佐lu
貿發局各位高,中, 下層早午晚好.1 q5 A* Y2 w- s+ X3 D% w
pknoface 發表於 2017-9-17 07:57 PM
公仔箱論壇7 P1 i5 s. u" C/ |% P" J+ v
呢度邊有中下層架,全部都系高層
條骨都無佐lu
入黎打個招呼要訓了,呢排真系忙到氣都無定抖
條骨都無佐lu
日日对住D数,就死
條骨都無佐lu