返回列表 回復 發帖
對住D錢都OK,但求有份工可以搵兩餐溫飽OK架啦
條骨都無佐lu
喇叭師傅做乜呢個樣嘅
條骨都無佐lu
/ d: x; Z6 ]/ S, u* \* jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- w1 g! j3 ]5 ~0 D. \# M- u
只是做收銀本份崗位工作? 有沒有還要做其他工作...) l3 l) G8 v9 i/ T
BeiDouChef 發表於 2017-10-3 03:17 PM
公仔箱論壇( w, R0 e0 t5 _# }6 t0 V' P/ j
我申請調去呢個崗位就系希望可以都單純做一份工作,希望老細無呃我啦
條骨都無佐lu
8 T# O  n1 |3 L( \7 Z; m公仔箱論壇
. j% R2 D) p5 ~- h8 x公仔箱論壇伊家银行都用机数,唔想用手数TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, i" v4 F: w% O
大啦叭 發表於 2017-10-3 07:54 PM
9 N! W5 Z+ f: B( B7 D0 X' B8 g
都要用手數嘅
條骨都無佐lu
Grace 中秋特別為音樂唱作區自唱中國民謠 包含:
% C2 w1 Q; L( ctvb now,tvbnow,bttvbA. 3首
條骨都無佐lu
老鼠月餅?老鼠樂園出品架?
條骨都無佐lu
; h# J, J) S' f" {. l& w7 s6 K3 E
) \8 i6 L" g0 g! T* C
潮州粥 都系risoto 甘湿咋, 不过粒米煮烂佐,risoto 粒米就夹生佐遮公仔箱論壇; m' N0 m7 q5 M7 Y3 \# O" X
大啦叭 發表於 2017-10-4 07:36 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% n, x" V8 R% i) \7 n9 [0 Z
潮州粥同爛飯湯有乜區別
條骨都無佐lu
1 u- r2 B9 }" ]1 C/ ^

* [* a* v' f4 G, W, D% P/ ^! WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: e- _6 C0 P3 B; |5 Q5 v
夏令时早上唔知醒,都系要训觉好D啰
4 m: }* E4 A& e$ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大啦叭 發表於 2017-10-4 07:18 PM
' T. ?$ U' k" P; L+ m' w唔知醒就較個鬧鐘咯,自己生意遲少少無咩所謂,唔使咁上心
條骨都無佐lu
橙兄早晨哦,中秋你地無假期咪返唔到鄉下咯
條骨都無佐lu
睇見都唔想食tvboxnow.com; A2 Y/ s3 S% J8 v% \4 Y
free2penny 發表於 2017-10-5 03:21 PM
3 _* V( P2 O5 W4 X+ I3 ~潮州粥系甘嘅哦,但其他潮州菜色又的確唔錯架
條骨都無佐lu
貓貓有沒有去街
( B/ n. b% Z; n$ x公仔箱論壇free2penny 發表於 2017-10-5 03:23 PM
& L# H. `" ]. {3 I2 _/ d/ N都系食下飯,買下餸甘咯,遠嘅無去,太多人了
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) s1 M& |0 U/ \; @8 x
又是三场断一场
: `" ?% O0 V: c% Q+ [- m: t; l3 PNUMBER(N)INE 發表於 2017-10-6 06:23 PM
# _- @7 _! i! m. d5 w1 ]公仔箱論壇連贏唔容易嘅,下次再比心機啦
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb" m# {& X) }% l0 q& E' @. ]

# ?8 i( {% Y. h0 r% S7 D+ @4 f0 P9 E
以西餐为主
1 J+ V/ k6 J8 x% O* u6 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大啦叭 發表於 2017-10-6 07:27 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 r, ?6 |8 k$ U2 y2 B% r
其實西餐容易過中餐的
條骨都無佐lu
tvboxnow.com$ ~! G* P5 H  ?- F3 l; ^" h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Z: C' L, d. B' E
小意思 別客氣 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: G  n) D, x/ G& }

2 i! t. I. w# b4 K  E4 Y- ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% L6 x( Q: b" r0 k
BeiDouChef 發表於 2017-10-7 02:24 PM
' h# s5 D/ c4 y2 |1 l' Xtvboxnow.com呢件點心好肥膩呀
條骨都無佐lu
' x: h# ?# G$ J
  P" v& v$ p  i2 o6 atvb now,tvbnow,bttvb但外面cafe 人人都愛  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 B3 O5 {- U6 L2 X+ X8 e* m# `
BeiDouChef 發表於 2017-10-8 07:32 AM
# v* i8 s2 Y7 @& G8 K, k* c2 M( ^8 J2 R
甘睇落系好好食嘅,中意呢類點心嘅系唔會考慮肥唔肥嘅' |" p9 I) B0 y5 f. C
我都中意食架,不過我會忍口
條骨都無佐lu