返回列表 回復 發帖
難得一個週末,第日無咯
條骨都無佐lu
最近D蟹聽聞有二噁英,所以無得食
條骨都無佐lu
tvboxnow.com$ I) G) @2 b+ {+ \& v# t6 O7 I6 ^
3 s$ X4 ?- \0 p3 v( u# d" r( C
3 V' W- S8 C7 n6 a
公仔箱論壇4 ?3 s: h3 G) d  y& a0 l+ m
有得食就病死,冇得食就饿死。 食少D 可以吊住条命唔使死
" ?/ O9 L; M1 F0 _9 l( A3 Itvboxnow.com% H. ?% }! Z& q- ]! Q

' c5 P8 d( I" Z# @) ^公仔箱論壇再讲落去就成个镖叔甘 嘞 8 R4 H2 |# i: F! S; W/ {( |
大啦叭 發表於 2017-10-28 08:07 PM
tvboxnow.com- o' s# \& H- _; f2 V, a4 L, [$ p; @
澳洲本身有無養殖大閘蟹啊
條骨都無佐lu
公仔箱論壇$ q+ b$ X5 A/ R3 k

# e4 s' F  V' R6 q/ k- Ztvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ q/ Q' `2 l6 c

( T8 Q! `" k+ u. t" o7 a公仔箱論壇冇!
( K& [( X3 |7 w% ktvb now,tvbnow,bttvb有生泥蟹,士巴拿蟹,黄金蟹,黄帝蟹卖。仲有冰冻蓝蟹卖
) V1 r2 S' {" l" o( O3 Stvboxnow.com大啦叭 發表於 2017-10-29 07:30 PM
tvboxnow.com- \2 a/ T) q) c+ C7 s
其實又唔系話大閘蟹就一定特別好食嘅,口味嘅遮,見仁見智
條骨都無佐lu
我都要在新崗位適應一排先有時間返黎啦
條骨都無佐lu
好耐遇唔到羊叔叔了
條骨都無佐lu
好耐无返黎呢度
" a  \/ a9 V3 _6 ]0 H公仔箱論壇第日返回办公室工作
: M( e4 c& x: Q( A应该会有返D时间入黎啦
條骨都無佐lu
我又返来望下先,其实呢度嘅几位大佬有无返过来架
條骨都無佐lu
老表今日搞佐成朝,个坛我以为瓜佐了
條骨都無佐lu
话时话,言少还在吗
條骨都無佐lu
大家好,来紧嘅日子应该系返回办公室工作,所以会多少少时间返来啦
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb2 C" c& b/ _# Q6 u" M, G5 F

/ T7 t1 b4 v9 L& Q公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb3 }$ j  W% k* c: m. Q% j
猫姐都系钟意 office 果张凳
$ S7 x! p  @5 c大啦叭 發表於 2018-1-24 08:34 PM
3 \' |! _/ T: G+ ^tvb now,tvbnow,bttvb其实都系工一份,只要人相处到,管理方式接受到,其他都系慢慢适应嘅
條骨都無佐lu
公仔箱論壇8 T! v* ^! b, A# m
最重要可以吹水9 Y( L7 R, O4 N9 a- A& X! a
yxx01 發表於 2018-1-26 09:26 AM
tvboxnow.com% P0 b6 A$ c( s( N  G7 ~7 g& {& \3 M+ C' E
如果正式接手晒D数据处理,可能就未必时时甘得闲架啦
$ F4 {# H- R) T) qtvboxnow.com不过始终系办公室工作,就点都系对住电脑架啦
條骨都無佐lu
# K4 i5 b/ \2 ]/ E  j) D6 atvb now,tvbnow,bttvb
: {8 n2 [7 u/ d/ M6 a果阵时在广州边到有钱去沟女播
; [, B! ~- y; B- i5 y# S: O$ K" ~6 Atvboxnow.com 你细细个就出部车去沟女嘞,都系你经验丰富! 0 _" B3 I7 |- t; f7 u, p; b
大啦叭 發表於 2018-1-25 07:13 PM
, T/ w3 A1 V, q2 T- b4 `话时话,果阵D人无甘拜金,应该系容易满足D嘅
條骨都無佐lu
5 Z  g3 r0 t* Y7 C" Ctvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb; o. n! K! J$ b: b$ i( K1 B
公仔箱論壇1 V- S* }4 V, g7 M  F. `
赚埋唔少先至会讲心情嘎咋  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' F/ Z# C' w+ }# G2 ]
大啦叭 發表於 2018-1-25 07:18 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. ~4 h( k! |1 v$ I) U! B
虽然无理由嫌钱腥,但如果真系接受唔到,系无可能忍辱负重的
條骨都無佐lu