返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008/6/13 16:57 發表
初来报道!想知道大家对潮流有D咩也睇法。
究竟大家钟意咩?咩也系潮流?
兴名牌?有机饮食?三角恋?同性相恋?
欢迎大家进来讲下你地的睇法。。。
请多多关照。 ...
有事一時三刻到講5曬咼同性相恋.Lee到吹水區都有得閒你找我到明教吹下
名牌有$$人玩意要睇下麥野名牌东西.衫..手表..定車..有時間找我吹下水做个朋友仔
原帖由 yng 於 2008/6/14 04:02 發表

好似减肥,就系持续性的。。。我好憎减肥! 它好似系一生既功课。。。
多做運動...小食肥利..米5洗減得共身苦哈哈哈哈哈哈哈
原帖由 yng 於 2008/6/14 15:09 發表

可惜家阵D人都唔钟意运动。。。:019: 横掂而家咩也都加价,所以就索性吃少D。。。饮水饱!
E生話食水過量个腎有事嫁..潮流興加价..減人工嗎..以兩三年茄事
原帖由 s.alex 於 2008/6/14 12:15 發表
潮流兴欠卡债。。。。。
同事天涯輪落人;;好兄弟 :onion03:

回復 #19 s.alex 的帖子

得閒去明教塭我吹水老友.暢舕....Look爆卡...哈哈哈哈哈哈哈
原帖由 yng 於 2008/6/15 03:52 發表
我觉得家阵兴出去泡,去滚,包二奶。。。总要系中国妹印尼婆。
泥幫未來老婆仔頂下貼先.:onion14:
原帖由 yng 於 2008/6/16 02:39 發表

多谢老公仔。。。。
老婆仔去社區銀行入$$有利息比番
原帖由 yng 於 2008/6/16 09:02 發表

点咖?我唔识哦。。。
去最頂好多字果到公能表..塭社區銀行0n入
原帖由 yng 於 2008/6/16 09:24 發表

得佐!
叻女
原帖由 si'mone猫猫 於 2008/6/16 09:55 發表

哇!你同yng好登对哦。。。两个都甘Q...羡煞傍人。。。
多謝..到事早D到
原帖由 yng 於 2008/6/17 09:39 發表
老公仔唔见佐:onion03:
以系我头同頸勁痛....食左藥都赤赤赤痛..俺下俺下痛痛足2日....夜晚又有花粉症...眼又痕又鼻干...头5到氣..好身苦......到我上泥又塭5到你.......5好以c老婆仔
原帖由 missing 於 2008/6/17 22:30 發表
几时又收多个老婆仔呀??你D亚一亚二会呷醋啊,小心呀!!!
5好亂講野老友
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 missing 於 2008/6/17 22:33 發表
HI Simone, 你好,我好鬼钟意你个名
又泥溝女
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 missing 於 2008/6/17 22:40 發表
你够系罗,你沟我又沟,大家一起沟,但我无人无物,无人会呷醋!!
大家教友都5想見你食齊...你去哪
原帖由 missing 於 2008/6/17 22:59 發表
唔想见我食斋,O甘比个爱人我啦!你都比女沟!我呢阵得闲死唔得闲sick
老婆仔系我嫁5可以比你