返回列表 回復 發帖
哈哈。。 初四上云顶玩。。。
ckhooi74 發表於 2010-2-4 11:06 AM
原本我都系初四上去架。。。但系取消咗。。。。
住邊間酒店啊?新年應該好貴嘙!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我住firstworld 酒店,用genting point 扣。。。
ckhooi74 發表於 2010-2-4 11:36 AM
firstworld  D房好窄。。。
用分扣都ok
大房扣很多分。。
ckhooi74 發表於 2010-2-4 01:11 PM
一次半次唔緊要啦。。。
你成日去架咩。。。。
前2年就多,最近少去咗。。。
ckhooi74 發表於 2010-2-4 05:33 PM
所以咪要住得舒服D 咯。。。
輝哥早晨
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
見到輝哥仔
輝哥早晨
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
做乜咁個樣
噢噢。。你怕啊。。?咁就咁样。。。
ckhooi74 發表於 2010-2-6 02:41 PM
呢個樣好蠱惑
咩表情都唔放。。。
ckhooi74 發表於 2010-2-6 02:50 PM
呢個太夸張咯
個個都咁早拜年
輝哥午安
輝哥HAPPY CNY
不是TOTO4D。。。
walala 發表於 2010-2-22 03:33 PM
我又要。。。