返回列表 回復 發帖
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-2 02:11 AM 發表

会不会打怪兽
相信是吧
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 1739jay 於 2009-1-2 02:12 AM 發表

你还真守信用
U own my word
原帖由 1739jay 於 2009-1-2 02:13 AM 發表

真聪明 边打怪边聊天
一心二用 , same to me play MSN
The banana is big
原帖由 1739jay 於 2009-1-2 02:17 AM 發表

没办法,打怪很闷嘞
Yup, so come here to chat chat
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-2 02:18 AM 發表
comfit8
蓝云
qqbubu
huey23
dicksonkhan
lengzaino7
chuu
1739jay
h2o
jjwah
还有漏了谁吗?
Ya !! I'm No.1
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-2 02:20 AM 發表

哈哈,打就是爱。。

但是别把么大力!!轻轻就好
拿工具 打 OK 嗎 ?
恭喜大家參於暴樓活動 ﹐ 有獎金拿 ﹐大家開心 & 一帆風順 ~
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-2 02:25 AM 發表
冇人理我
我都喺闪去瞓喇
邊個不理你 ? 你 missing 了嘛
Jay 你明天不用返工 ? 還有你們也是 ?
都話 NicNic 講一句 就閃
原帖由 1739jay 於 2009-1-2 02:31 AM 發表

yes ar ,work afternoon ga ,so can stay late la
but i need to cook some stuff to eat first
see you guys later
Cook for me  ok baby ?
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-2 02:35 AM 發表

要瞓喇,大家都唔好倾咁夜啊,bye
Bye Good Night
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-2 02:35 AM 發表

听者有没有分啊!!

我听到很大声哦
咁你就要問 Jay 了
蓝云  晚安