返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 03:18 AM 發表

襄王有心,唔知神女你又......................................................
有冇夢....???今晚訓醒....聽日話你知下....卡卡
原帖由 sos924 於 2008-8-10 03:28 AM 發表
慢慢行
車....你想快都唔得啦....你龜黎既..........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 03:31 AM 發表

咁你記得瞓醒話我知喎......................
小弟行年27尚未娶妻
聽日訓醒都3點...卡卡...到時你喺唔喺度架....???
你尚未娶妻....但女友數個....??

原帖由 sos924 於 2008-8-10 03:47 AM 發表
等埋我先得架
咩都聽唔到.....唔等你...你慢慢爬啦..........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 03:49 AM 發表

BABY!我會等你的~~~~~~
             就像我寵物家族的名字一樣~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我到現在還是獨(毒)!?男
嘩....毒男.....識左你....會唔會毒死我架...??
原帖由 sos924 於 2008-8-10 03:53 AM 發表
小心d好
咁我更加要小心你喇...........蹕卡卡
原帖由 sos924 於 2008-8-10 03:57 AM 發表
我不知幾好人
通常話得自己好人果d...都好極有限.......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 04:02 AM 發表

梗係唔會啦!
只會獨自錫你一個就真!
此獨不同彼毒嘛...................................
咁益我....???
咁好既野唔會輪到我既....
原帖由 sos924 於 2008-8-10 04:04 AM 發表
洗唔洗踩人呀
冇踩你呀,,,,d人通常都係咁講既...........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 03:01 PM 發表
3點啦,神女醒未呢
一早醒左啦.....不過出左去食飯.....
原帖由 CC517 於 2008-8-10 04:14 PM 發表

冰個係神女.
哈...貓記追下post就知...卡卡
原帖由 hendytiu 於 2008-8-10 04:20 PM 發表
hi..大家好。。
hihi
原帖由 CC517 於 2008-8-10 12:47 PM 發表

385610咁夜才出現, 留下買路錢.
好型喎貓記...咁既龜都比你搵到....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 03:01 PM 發表
3點啦,神女醒未呢
依家話你知啦....我尋日真係有發夢呀...
仲要係發惡夢....我尋晚訓之前喺恐怖貼圖區睇左好多貼圖...
睇到我就暈低............
依家好鬼死眼訓呀...........