返回列表 回復 發帖
人氣缺少.,...唯有自己充嚇人場....

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 tingx2 於 2009-1-8 04:03 PM 發表

哈哈...好难好似靓婆婆的场咁的...
唯有自己日日嚟打掃嚇衛生咯,

如果唔系,半個鍾已經沉曬水底啦....

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-8 04:08 PM 發表
回来帮你充人气。
去外面帮你找多点人进来, 等等阿!!
點好意思啊,要你幫手...

要我點獎勵你好呢?

原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-8 05:49 PM 發表
完來這裡有個新貼,來看看可以嗎?
重有金樓....
山菜爺爺,歡迎你啊...

要坐低飲杯咖啡嗎?

原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-8 07:14 PM 發表
飲杯咖啡.......不用啦...
你好呀....點稱呼..?
叫我良仔得啦....

原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-8 07:32 PM 發表
良仔....
叫我山棻 or 爺爺都可...
哈哈...山菜有D似女仔名名喔....

酸菜就.....

原帖由 qqbubu 於 2009-1-9 08:27 AM 發表
晨早啊!你好吗!
早晨啊QQ,歡迎你過來坐啊......

要飲茶嘛?

原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-8 09:48 PM 發表
酸菜都好啊.....
cu
哈哈.....早晨....山菜爺爺...
原帖由 tingx2 於 2009-1-8 09:58 PM 發表
贵猪..你识左我爷爷啦??
富豬.....早晨啊..!!!

原帖由 qqbubu 於 2009-1-9 08:38 AM 發表

要啊!有什么可以饮啊!
有二十四味....咖啡....涼茶王....王老吉...

你想飲咩呢?(無可樂,雪碧咖!!!)

嚇....王老吉...加粉...

加什麽粉???

原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-9 08:55 AM 發表
加药粉,超苦的!
雖然系苦口良藥..

但晨早飲苦野....會唔會.............
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-9 09:17 AM 發表
早啊! 店长 and 所有顾客。
店长, 我要 Roti Canai + Currry ayam.
嗯....我這沒那麽高級的東西....

原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-9 09:31 AM 發表
财..........  TVB元 息小左(收入小了)
得幾千萬....息也不是很多啦...

原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-9 10:09 AM 發表
刚吃了早点就上来吹吹水。。。你们吃了吗??
一早已經食左..."豬腸粉..."