返回列表 回復 發帖
食得训得应该可能无咩事啦
lhy92725 發表於 2012-9-2 10:20 PM
呢幾日又好似以前咁紮紮跳
個肚攪下攪下WO~~
ricky867 發表於 2012-9-2 10:22 PM
貓開心就會咕嚕咕嚕架
又或者真是好返晒,虽然年纪有甘上下,但你地照顾得好应该都几长寿嘅
lhy92725 發表於 2012-9-2 10:23 PM
有洪太點會照顧得唔好丫
要SEE他習慣了~
ricky867 發表於 2012-9-2 10:27 PM
平時唔會....有個新奇士箱比佢地訓
O.第一隻通常都是這樣
ricky867 發表於 2012-9-2 10:28 PM
我第一隻狗養左幾日就瓜左
民 間 反 對 國 民 教 育 科 大 聯 盟 發 言 人 沈 偉 男 說 , 假 如 政 府 在 明 天 下 午 5 時 前 , 不 撤 回 國 民 教 育 科 , 會 採 取 下 一 步 行 動 , 包 括 罷 課 。
另 外 , 學 民 思 潮 第 四 日 在 ...
goldmonk 發表於 2012-9-2 10:30 PM
梁振英

梁振英籲反國教人士提出反對理由

特首梁振英晚上出席活動後,回應昨晚有大批市民參與反國民教育科集會時表示,知道部分港人反對政府在小學準備好的情況下推行國教科,希望他們提出反對理由。梁重申政府無意圖借國教科洗腦,亦無推出教材,教材是由學校自行製作,推出參考教材亦只供學校參考。開展國教科委員會亦會審視參考教材後,才將之公開。

梁振英希望對國教科有意見人士,參與開展國教科委員會並提供意見。梁希望反對者以事論事,明確指出國教科指引出現甚麼問題。政府亦已為課程設3年開展期,讓學校掌握推行經驗。正如過去任何課程指引一樣,政府都願意與各界有商有量,不會硬推。
病狗 ?
goldmonk 發表於 2012-9-2 10:31 PM
係....果間野應該打左懵仔針.....買果時唔覺.....
行 政 長 官 梁 振 英 說 , 明 白 市 民 反 對 推 行 德 育 及 國 民 教 育 科 是 擔 心 被 洗 腦 , 他 強 調 政 府 不 會 這 樣 做 。 至 於 會 否 應 反 國 民 教 育 科 大 聯 盟 要 求 , 明 日 下 午 撤 回  ...
goldmonk 發表於 2012-9-2 10:32 PM
狗官當道
細菌感染
goldmonk 發表於 2012-9-2 10:34 PM
狗瘟.....好難醫...
係嫁咩~~
ricky867 發表於 2012-9-2 10:36 PM
yes

呢班PK你打极佢地都会霸住个位
lhy92725 發表於 2012-9-2 10:37 PM
李剛
根本呢幾年有時連中央班狗官都睇唔過眼....都冇比面係傳媒面前鬧爆曾狗....條友出黎見記者仲夠膽話人讚佢
O..咁訓慣左箱自然唔會了~
ricky867 發表於 2012-9-2 10:42 PM
下面鋪條毛巾...中間整多塊紙皮....佢地好開心晚晚自己跳入去訓
下次CHECK清楚~
ricky867 發表於 2012-9-2 10:45 PM
果時細個唔識check
殘奧?日日睇住班腦殘馬拉松啦