返回列表 回復 發帖
Hello 玉樹臨風姣鬆啲 你減肥大計進展如何呀?
小飛機 發表於 2010-12-28 08:17 PM
早排瘦左八磅,最近肥返二磅,要加油啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
  你同我哋食聖誕大餐唔幸福咩
Fian. 發表於 2010-12-29 09:27 AM
同大家食都好幸福
不過同最愛食有唔同既幸福嘛,食完仲可以執劑 或者二劑
我都好鍾意食牛河呀!但為了健康,近年小食了。
夢遺大師 發表於 2010-12-29 10:46 AM
間唔中一次無問題既
Good evening and all
仲黎得切同大家講Happy New Year
希望大家2011全年都開開心心 衰野唔好再黎

評分次數

• 小飛機

Good afternoon Miss and all 好凍呀
一踏入 2011 年我就好開心喇
Fian. 發表於 2011-1-4 03:13 AM
咁唔好俾佢停啦Miss
Good evening Miss and all
good evening everybody
小飛機 發表於 2011-1-6 08:48 PM
俊朗不凡姣鬆D 咁凍有無去飲檸茶呀
MORNING ALL

又到我開榴
四眼走粒仔 發表於 2011-1-7 07:59 AM
Hello 走粒哥哥
good evening everybody
小飛機 發表於 2011-1-10 12:10 AM
HiHi 俊朗不凡太師姣鬆D

評分次數

• 小飛機

點解多咗個太師嘅
Fian. 發表於 2011-1-12 01:39 AM
係呀Miss,姣鬆D個級數依家係太師黎呀,我諗同元老級上下啦
我要過嚟踩地盤~~
喵喵囡囡 發表於 2011-1-10 07:42 PM
好耐無見呀囡囡