返回列表 回復 發帖
幫條女執行李咪笑囉 今次去成個月添呀
四台係我哋以前成日上嘅討論區嚟
西人係仇家, " 西 " 到無人有
主任 發表於 2009-6-9 12:08 AM
咁咪滾足成個月 :lol: :lol:
冇啊 , 篤佢背脊之嘛
ali~ 發表於 2009-6-9 09:05 AM
詳情係點架,講黎聽下啦
冇啊 , 佢叫miss收山 , 咁我咪投訴佢個西人, 第二日就ban左
而家投訴埋"oka"個cheap精,不過仲未ban佢........

而家嗰邊問點解要ban佢
ali~ 發表於 2009-6-9 08:18 PM
你係得既 魅力+100
召暈好似幫佢地
我同小記投訴
ali~ 發表於 2009-6-9 08:28 PM
個西芬都係
而家同版主開拖 !!
主任 發表於 2009-6-9 09:08 PM
邊個開拖呀
有一個我地自己友系4台被人ban左
ali~ 發表於 2009-6-9 10:10 PM
邊個呀
每天少睡1小時 高血壓風險增四成

【明報專訊】
美國最新一項研究指出,中年人若睡眠時間不足,患高血壓風險較大,平均每天少睡1小時,5年內患高血壓機會將增加近四成。
中青年人睡眠不足易患癌
美國芝加哥大學健康 ...
Iamtall 發表於 2009-6-10 05:23 PM
我日日都係訓四個鍾,咁......
有冇link 睇下,我想睇佢點講
Iamtall 發表於 2009-6-10 05:46 PM
我都搵緊係邊度開拖
Hello 仲仲
要做定資料搜集
主任 發表於 2009-6-9 08:19 PM
直接搜D女身啦 記得call我呀
你仲後生,我都有十幾年過埋d 非人生活....上一年先改
Iamtall 發表於 2009-6-10 05:51 PM
我好似老過你波
Good afternoon Miss and all
而家返課室
轉頭見
Fian. 發表於 2009-6-11 12:56 PM
afternoon Miss 尋晚睇波睇到幾點訓呀
冇蒲頭咁耐, 有排追 post
小飛機 發表於 2009-6-11 10:41 AM
俊朗不凡姣鬆 好掛住你呀
afternoon 仲仲
Iamtall 發表於 2009-6-11 04:37 PM
afternoon tall tall ,今日有無收穫呀
俾miss 技術性被擊倒了 又嬴一鋪輸四鋪,嬴粒糖輸間廠
運氣被實力打敗,唔制,下次跟定你...
diu , 今日炒期指,下午返去睇,碰到止蝕位又走番去我原本岩既方向....仆"街"...唔係都有一萬賺... ...
Iamtall 發表於 2009-6-11 04:37 PM
二日後......................