返回列表 回復 發帖
Good evening 仲仲
而家決定二十號星期六上家政烹飪班好嗎
Fian. 發表於 2009-6-11 05:58 PM
好呀,我無問題
你想食乜嘢
想食煮飯仔定打邊爐呀
Fian. 發表於 2009-6-11 06:36 PM
打邊爐都好波
Good evening miss and all
Miss 你以後唔好再去 141 台啦,你留係尼個飯局仲好啦
雖然人數少d ,黎黎去去都係我地幾個
不過最重要無人激你呀嘛,開心唔開心都可以係度講,你睇到又唔會受氣
還有我地比果2個西人精神正常多了,大家說對不對 ! ;)
...
Iamtall 發表於 2009-6-13 09:28 PM
做衰野既一定係天收
而家出發同屋企去食飯
今晚除咗提早食父親節飯之外
仲同綺雯慶祝生日
Fian. 發表於 2009-6-13 09:48 PM
Miss 今晚食得開心D,忘記D衰野佢
Hello 仲仲
Iamtall 發表於 2009-6-13 11:27 PM
tall tall ,miss既事我覺得好難受,我做既只係可以支持佢
唔知點解我睇到尼個表情樣
就好似睇到Miss 發火既樣,好可愛,牙尖嘴利
Iamtall 發表於 2009-6-13 11:31 PM
咁都俾你入到位
係呀,我都好難受,今日見到話佢俾人打即刻sms 佢後飛去睇佢...
點知佢唔係課室同屋企,擔心死我...原來去左同阿媽打牌
好彩佢仲有尼個閒情,好驚佢有事~~
衣家都唔知點好,好驚條仆"街"會再上去搞事,乜都做得出...
但Mi ...
Iamtall 發表於 2009-6-13 11:44 PM
咁多武器要加多個功夫班啦
好主意哦,諗得過
武器研發部
Iamtall 發表於 2009-6-14 12:09 AM
其實有十大武器之首"摺登"都好夠用,進可攻,退可守
Hello 靚靚 mickey
小飛機 發表於 2009-6-15 01:50 PM
俊朗不凡姣鬆 今日好嗎?
最近好吗?? 好耐无来探你地
mickeybblim 發表於 2009-6-15 03:42 PM
靚靚mickey,好掛住妳呀 強吻一下先
Hello Miss & Everybody

Miss ,我pm 左你
衣家 141 miss 開個post 俾版主關左,我頭先仲打緊字同d 扮中立分析又暗插既人還拖~
點知想post 時就關左,激死...
Iamtall 發表於 2009-6-15 05:05 PM
evening talltall 唔使激氣,"小記"都算出黎講左公道說話,證明個西人係攪屎棍,同幾咁神憎鬼厭。相信明眼人都知是與非。
Good evening miss 主任 姣鬆 talltall and all
我覺得主任真係好勁,一個打七個