返回列表 回復 發帖
去啲影會 web site 找到,不過啲囡囡擺 S 腰 "咬" 得好勁
我一定做唔到咁啲 S 腰動作
gonkong 發表於 2009-11-24 05:17 PM
你擺S腰,唔好啦 囡囡擺得啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
大閂生陳鴻烈今日晏晝過咗身, 拍劇期間心口痛昏迷, 返魂乏術

http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=827920&extra=
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 07:52 PM
做人真係化學,今日唔知天日事,所以有得食好食,有得玩好玩啦
訓覺,發個好夢先
goodnite 飄飄and all
飄來榴槤之香..邊個想吔先..
各位晚上好..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-24 08:28 PM
hi 撻撻 到你接檔啦,交更 bye bye
Good evening miss and all
今日做咩咁靜局
見到有你返嚟就好喇~
今日呢樹成日都冇人, 悶鬼死我, maybe掛住去買六合彩啩, 又或者已經有人中咗, 所以唔再返嚟啩
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 06:29 PM
可能個個去哂街,
六合彩天日先開,有二期無人中頭獎,今次有成三千幾萬,妳都記得買啦
一出完 post 就死機....中咗咩毒呀
主任 發表於 2009-11-25 07:55 PM
HI 主任  睇怕係濕毒,仲要係咸既 使唔使鏟鏟佢
我冇呢種命水, 所以一向冇買開, 慳返五蚊好過!
我呢啲辛苦命, 橫財冇我份!
而家到底一星期開幾次六合彩我都未搞得清楚, 仲停留緊以前一星期淨係逢二, 四攪珠, 仲要係夏春秋做主持嘅年代! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 07:41 PM
唔賭唔知時運到 唔......
Hello 仲仲
有咁多咩....
主任 發表於 2009-11-25 08:10 PM
3900萬呀 買啦喂
我都冇呢種命水...係腳搭實地...同你真係挾..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-25 08:10 PM
hi 撻撻,榴蓮就一定係飄香架啦
又鏟....無時間呀
挫兩嘢或者會好番嫁
主任 發表於 2009-11-25 08:14 PM
挫兩野夠唔夠呀,使唔使插
嘩...養一個囡囡就 400 萬...3900 咪養 9 個
主任 發表於 2009-11-25 08:17 PM
仲有300萬淨,可以養多隻狗囡陪你隻狗仔
唔知關唔關禍記事呢, 轉香港寛頻又無事喎
主任 發表於 2009-11-25 08:20 PM
禍記網絡~失去聯絡
Bye Bye all 我去搵周公個女啦
報告馬上有,
上次跟女友,
山頂一日遊,