返回列表 回復 發帖
佢今日嬴左錢啦,今晚尼餐我先食啦,下次果兩餐你地到左再食
Iamtall 發表於 2009-6-7 11:26 AM
ok ok 唔阻你哋, 有無諗過食咩呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
其實你地成日話落街蒲,意思係咪即係去酒吧落disco 或者去唱K ? 定係去叫囡 ?
Iamtall 發表於 2009-6-7 11:24 AM
又亂講嘢啦 !!
蒲係統稱, 以上種種都係蒲, 不過而家呢個字已成俗語, 出街已經叫蒲架喇 !!
主任,你識miss 咁耐,佢d 賭波功力係咪好深厚好勁 ?
琴晚5場只輸1場
嬴左萬幾銀 = )
Iamtall 發表於 2009-6-7 11:30 AM
Miss 賭波係有心得, 但話明係賭就唔係一定贏啦...
波係圓嘅
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我以為分幾種唔同既講法
最常見就係落吧落disco (睇電視電影番黎)  
不過又學多野~
Iamtall 發表於 2009-6-7 11:37 AM
尋晚陪個 fd 入咗西貢狗場睇狗, 佢想養番隻...
返出嚟跟住宵夜, 吹吓水....
唔會阻,你想食都可以上黎~~佢鐘意見到你同你傾計~~
琴晚估佢睇波睇到最後一場,可能今朝6-7點先返去訓
衣家應該好開心咁發緊夢... =)
Iamtall 發表於 2009-6-7 11:42 AM
唔喇, 電燈胆...唔係好識做, 你哋開心啲啦 ^^
咁你屋企養左幾多隻狗?
話時話,你女友煮野食有冇miss 咁叻 ;D
你會唔會煮 ?
Iamtall 發表於 2009-6-7 11:51 AM
一隻就夠啦, 養得多都幾煩架
我女友煮嘢都唔錯架, 只係無乜新花款, 無乜驚喜咁啦
我都識煮簡單嘅餸菜架
唉,無電燈胆我地點開飯呀,屋企又無蠟燭...
其實我都唔介意,miss 認為係好重要既朋友知己,我都會好好對待...
又唔可以為我一個咁自私~~
而且我都幾喜歡你,夠man... ...
Iamtall 發表於 2009-6-7 11:56 AM
下次先啦, 你都期待咗幾日喇.......
咁又係,以前我養一隻貓己經夠我煩
咁miss 煮既餸係咪好多樣化呢?
上次我食左三道菜,清蒸石班,排骨,同埋帶子
全部都好食, 我自己煮左道菜心炒牛肉,miss 話唔難食,但佢煮得好食過我...
好瘀呀,我以後都係將食既交俾佢 ...
Iamtall 發表於 2009-6-7 12:02 PM
精明嘅選擇
朋友搵我打機,打陣機先..
一陣再傾啦任任~~
Iamtall 發表於 2009-6-7 12:05 PM
see u later
我有條過關五串一
尋晚過咗日本
英格蘭同保加利亞
爭今晚客麥隆個大同科特廸瓦個大
多謝 Tall Tall
今晚仲敢唔敢受我呀   ...
Fian. 發表於 2009-6-7 02:25 PM
過埋就禾味喇
Good evening class and 主任
Fian. 發表於 2009-6-8 08:07 PM
Good evening Miss & everybody
好耐冇入四台喇
而家入去睇吓先
Fian. 發表於 2009-6-8 09:17 PM
西人比人 ban 咗, 係永不超生嗰隻, 仲連 thread 都 cut 埋
冇錯冇錯
ali~ 發表於 2009-6-8 10:06 PM
底能死 :lol:
hi  主任
Iamtall 發表於 2009-6-8 10:33 PM
Tall Tall
笑咩呀
四台係咩黎,西人又講邊個