返回列表 回復 發帖
good morning miss琴晚行快左幾頁喎
good morning everybody
但係我想了解你
知道你的樂與悲
即使弱聽咪自卑
努力生活勿放棄
須知 MISS 支持你
還有成班老友記
主任仲仲與風紀
GONKONG ALI 同機機
有何心事搵我哋
一定唔會唔理你
若然不快感傷悲
等我錫錫氹番你
要你嘗盡甜滋 ...
Fian. 發表於 2009-5-19 11:19 PM
精彩文章+我很贊同, 魅力+100分 因為有"機機", 係你好知己..
仲仲失蹤問為何
皆因電腦壞鬼咗
今日通電講清楚
最快週四先整妥
Fian. 發表於 2009-5-19 11:31 PM
玉樹臨風姣鬆啲, 好掛住你呀 快d整好個電腦喇
邊有咁好閒情自己煮呀,睇完市下午有2個半鐘無野做,落去食野又返家了..
賺咁少我都無感覺,不過不失= =...有時真係覺得自己炒來炒去都只係尋求刺激,如果有個家一定會生生性性...因為有家養就有寄託..
唔敢亂輸錢了~~
...
Iamtall 發表於 2009-5-19 11:34 PM
保重身體呀 tall tall 仲要同miss 開波
無呀,下次得閒再去試啦....我都唔知係深水埗邊間...
其實miss 有冇打算搵夠,學細佬開番間餐廳.....請我黎做part time 洗碗~~再請仲仲黎做大廚,搵飛機黎收銀,主任做傳菜 (幻想中),其他角色待定..
泰國菜我想試下冬蔭 ...
Iamtall 發表於 2009-5-19 11:42 PM
哈哈, 我都有得撈喎, thanks tall tall 推薦, 咁miss 幾時開間呀
Good morning everybody

Good morning Miss

Good morning 機機
小劍聖 發表於 2009-5-20 09:42 AM
morning 劍劍
早晨機機
今朝食咗乜嘢呀
Fian. 發表於 2009-5-20 10:21 AM
今日食蕃茄通粉....好好味
good afternoon Miss
機機當然係好知己啦
Fian. 發表於 2009-5-20 01:29 PM
miss 食左 lunch未呀?
咁你隻手仔驚唔驚俾我拖到麻痺呀
Fian. 發表於 2009-5-20 05:10 PM
我隻小飛機都比miss 搞到痺.....

係爽到痺
Sorry, I will take care of you from now on.
小劍聖 發表於 2009-5-20 05:16 PM
劍劍快d補鑊喇
咁你又未結婚
吓女都好正常啫
Miss 支持你
Fian. 發表於 2009-5-20 05:07 PM
我很贊同
我都試過病咗冇人理
自生自滅
的而且確係好可憐
Fian. 發表於 2009-5-20 03:50 PM
我地有特效藥派
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
同病相憐 :"<
不過做人還是得堅強 :(
我都係捱過來...
Iamtall 發表於 2009-5-20 05:44 PM
好感人...