返回列表 回復 發帖
好灰呀今日,輸左2萬5 ...
玩死我啦~ 想爆粗~
Iamtall 發表於 2009-5-20 05:38 PM
明天再來啊
幾時買番呢個 background 
Fian. 發表於 2009-5-20 05:56 PM
我好鍾意呢個backgound, 左幾日喇....見到仲有存貨, 所以即刻買
生意梗係好啦
唔夠一年已經開分店 lu
下次同你去食咪知道幾好食啦
呢度好多個都去過
劍劍 機機 主任 仲仲 Gonkong 都去過
Fian. 發表於 2009-5-20 06:05 PM
yup, 真係好味架
穿成咁
點補呀
Fian. 發表於 2009-5-20 05:57 PM
oh, so sorry
機機嘅特效藥當然使得啦
Fian. 發表於 2009-5-20 05:58 PM
即刻執番劑 包你有病醫病, 冇病可以強身健體
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
想呀,因為落堂之後先可以師生戀,落堂先可以行街街拍拖,落堂先可以一齊返屋企~沒有校長,訓導主任,老師,學生,家長的閒言閒語~~
Iamtall 發表於 2009-5-20 06:15 PM
我會享受上堂, 可以師生愛
我只係想同miss 享受係課室以外既事 : )
Iamtall 發表於 2009-5-20 06:25 PM
好啊, 我地好合拍, 我負責搞miss內面, 你負責miss外面, 哈哈...
>3<  this ~
有得爆都係自己心裏對自己爆,即係自言自語.....
我從來唔會面對面對住人地爆~
我一定搵得番,I believe i can fly
Iamtall 發表於 2009-5-20 06:22 PM
you will do it

我見到 tall tall 轉緊公仔
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
換好衫唔啊 tall tall
咁都俾你偷窺到我...厲害厲害~~
Iamtall 發表於 2009-5-20 06:55 PM
變得好型仔啊, very good...

我走喇, bye bye
good morning miss
你仲未了解我哋教慾學院嘅文化
Miss 作詩周不時都逢人電啦
尤其係鹹濕詩
十居其九都係作啦
不過的而且確我係好錫任任嘅
主任地位誰可比吖嘛 ...
Fian. 發表於 2009-5-22 09:57 AM
我很贊同
你就好啦,次次想搵miss 話食飯就食飯,都無叫我 :-)
佢d 落堂空間都俾哂你,又會主動搵你,幾咁重視你,尼d 我真係恨唔黎啦,一切隨緣
同其他學生比,你先係佢最常同你傾真心話既人...
如果你唔係有長期女友,你地真係可以 ...
Iamtall 發表於 2009-5-22 08:21 AM
miss 對我地好好好.........淫架

所以咪成日掛住淫淫囉
其實就真係打喺度
以前喺死台就有得加
大家加慣咗
Fian. 發表於 2009-5-21 06:49 AM
yeah, 呢度冇呢個分唇, 唯有自己加, 加幾多都得