返回列表 回復 發帖
係喎
唔知仲仲想上深造班定上姨姨堂呢
Fian. 發表於 2009-5-21 07:39 AM
姣鬆啲, 請回答
咁又冇咁肥
滔滔又真係肥得好肉酸呀
Fian. 發表於 2009-5-21 12:24 PM
玉樹臨風姣鬆啲都肥得嚟好型仔架   邊有滔滔咁核突
今日有隻蚊飛咗入嚟咬咗我幾啖
Fian. 發表於 2009-5-22 12:10 AM
隻蚊係我派嚟錫錫miss架 因為掛住 miss
各位, 天下無不散之延席, 呢個係我响教慾學院最後嘅一個 post。之後我唔會再上嚟, 亦唔會再睇多一個 post!

多謝淫淫, 仲仲同機機一直以嚟嘅關心同幫忙!

Miss, 幫妳"吸"詩, 吸到今日嘅 posts為止 (page 429), 我相 ...
小劍聖 發表於 2009-5-21 11:52 PM
劍劍 ...
我覺得有野叮左我個頭,摸下有d 痛...衣家好番好多...
d 蚊想同你玩啜啜 :D
課室咁密封都飛到入去,無孔不入
Iamtall 發表於 2009-5-22 12:21 AM
tall tall 果隻唔關我事架
咁我呢 :"( ?
我係你心中有冇地位呀 ,俾個位我企企呀唔該
主任坐,我要企,你地訓覺我要幫你地襟被 :"(
Iamtall 發表於 2009-5-22 10:18 AM
tall tall 你都好好啦, 你咪成個企喺度喇 (個 icon), 我 (蹲 )咋...mouse 個 "mou"

踎舒服d 哦,有位你坐唔坐,踎住上堂
Iamtall 發表於 2009-5-22 12:45 PM
hello tall tall  , 係喎, 我都忘記個 "踎" 字lu, thank you
good morning Miss
Good evening Miss and all 舊既電腦終於瓜,所以無上黎幾日,依家攪掂啦 大家有無掛住我呀
寇仲~ 發表於 2009-5-22 08:02 PM
掛得好緊要呀, 玉樹臨風姣鬆啲
俊朗不凡姣鬆 我拺死
寇仲~ 發表於 2009-5-22 08:15 PM
比姨姨搞到爽死......
好核突哦,好似柯屎既姿勢
Iamtall 發表於 2009-5-22 10:05 PM
踎下好舒服架, 唔信你試試啦, tall tall

good morning miss
原來成朝早冇人上嚟開檔
早晨機機
今日仲係落緊雨呀
呢兩日去咗邊度玩呀
Fian. 發表於 2009-5-25 11:21 AM
hello miss 落雨好悶...冇晒心機 都冇邊度好去....
等你開 ;)
Iamtall 發表於 2009-5-25 11:21 AM
hello tall tall