返回列表 回復 發帖
他無派錢,無氣,今天你自已來,我sin先
原本想選三位了~~~沒人吵~~

tvbckbt兄最賞臉~~所以決定tvbckbt一個人獨得開貼大獎三千萬tvb幣~~
tvbckbt         29 秒前         TVB 30000000 元                 積分轉出

希望大家賞臉來吵~~獎金我不會少給你們喔~~ ...
7878 發表於 2011-3-3 02:59 PM
只有我一人,無甚意思,是想大家一起吹下水,錢是其次功勳最好有
原本想選三位了~~~沒人吵~~

tvbckbt兄最賞臉~~所以決定tvbckbt一個人獨得開貼大獎三千萬tvb幣~~
tvbckbt         29 秒前         TVB 30000000 元                 積分轉出

希望大家賞臉來吵~~獎金我不會少給你們喔~~ ...
7878 發表於 2011-3-3 02:59 PM
忘記多謝,金錢全收
老細你就好喇, 咁你一個同樓主吵啦, 反正我都冇份..閃喇.
go2david 發表於 2011-3-3 03:17 PM
你錯喇,你只是吵得少,他說了首3天都有獎金,首天是我.
快襯人少,這2天必有收獲,一個月就難講,回來,回來,
今晚7時再戰一回
go2david兄拿到 吵輸獎
go2david         5 秒前         TVB 30000000 元                 積分轉出
7878 發表於 2011-3-3 03:21 PM
有錢人萬崴,我要閃一陣
今晚唔得閒喎, 夜d番去睇下你響唔響度, 無論如何都要大戰一埸!!火都嚟!!
go2david 發表於 2011-3-3 03:28 PM
你一吵好過中頭獎,恭喜,恭喜
吓...咁都有???多謝晒, 不過tvb兄都係果句唔同你吵唔安樂!!最好多人嚟攪到變成'打小人區'咁樣!!!!
go2david 發表於 2011-3-3 03:30 PM
多謝指導.這2天我在此,不作轉版,
我是首次進吹水區,先識一些朋友再算.真要sin走二小時
多一人了
你地兩個玩哂啦...  
roberton888 發表於 2011-3-3 05:13 PM
等著你來
讓我起一題目好嗎
好的, 要去開會, 轉頭覆你!!
go2david 發表於 2011-3-3 05:56 PM
有人回即開波
你訂啦...

我七點幾要走架啦... 今晚又出街食飯..
roberton888 發表於 2011-3-3 06:10 PM
還有1小時,開波嗎
頂..今日就一於打小人!!先打官商勾結!!!!!!!!!!!!!!
go2david 發表於 2011-3-3 06:24 PM
不,先打版主7878不公平
david吵一下就有3000萬,我吵了3吵應該有1億才對,

首先今日補回我差數,2是今天獎金增至1億
不,先打版主7878不公平
david吵一下就有3000萬,我吵了3吵應該有1億才對,

首先今日補回我差數,2是今天獎金增至1億
tvbckbt 發表於 2011-3-3 06:29 PM
贊成,贊成
贊成,贊成
tvbckbt 發表於 2011-3-3 06:30 PM
我是7878就佛到有火