返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
+ ?# i8 C8 y" n6 ?3 L0 O- N9 G! H3 e9 L0 ^) h
$ {' c. u* i7 E- F6 l4 _; F5 v

# f1 W- [# Y9 Q" l" n# L* p! `7 _6 n' `7 S& F2 Y6 C
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。; R- }) t: M% M" O( C
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x2 _) E( x8 i5 B# R! j4 J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 `/ B; ]( L3 H" w' q1 \* E, J
我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去公仔箱論壇; P+ O! }8 L8 F/ R
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
9 V1 C; I0 Q6 k, b( U8 i" ~公仔箱論壇
( b; P* l! i' [( v* t4 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
( S& w1 @3 A! bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ i5 @# c/ ~7 g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" p3 q# l! s2 [* ^9 d. m
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
+ ~* d9 e8 g2 X7 P' \online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
  Z4 }5 {( |$ v0 B$ H9 K; yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  G4 z) A$ w* D# Y4 gtvboxnow.com原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........公仔箱論壇. ?, p, K% T7 D$ n2 ^
wep1543 發表於 2009-6-30 07:30 AM
/ t- L, b+ L# b: e$ `5 qtvboxnow.comtvboxnow.com5 O) Y- g+ [9 r* }/ R
呢個你要問我啦﹗因為我有去過,安全係ok既,起碼無迭落黎呀嗎﹖

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb5 e! V3 z. a) \5 J3 w# p! M
+ o9 _5 j: h9 r( s; {& z; w, e
) Y  w1 z& b+ C0 R6 A, s
雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* O' [8 \9 Q, ~7 {3 p
dxb 發表於 2009-7-5 02:01 AM
tvboxnow.com' |. w% _% D) h. @9 P7 a

, r! {6 S/ W7 C4 y- ^我有雲項既相片呀,下次同妳地分享呀﹗

評分次數

• dxb