返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@! i5 U$ c2 p# v: i/ a
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦公仔箱論壇( @: z( a0 R6 I( o
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
7 S- S$ K; z" y4 e; u6 R, }& m公仔箱論壇黑色真係好型@@7 G8 f8 h$ D: p3 e5 h: ]
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
2 D0 B. n6 P/ Q. qtvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
/ F/ s5 \: J5 s: C4 w. `' z1 K) B樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' O- l! A3 e# t! L7 @5 M& E2 N8 R
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
5 w1 \  W, ^* T6 ftvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨tvboxnow.com& {+ e2 r& y/ J9 F
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
2 `' j1 }9 L# Z% I
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
, i! l+ z+ ~* [, M) U2 h5 S8 w魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
( i  R8 ]/ M: L! N, _tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
$ s* O, p3 n% ^& i! R! K* btvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb. a& w5 Q, p3 k) e3 D
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇6 U6 m( w. [  j- `
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價3 U9 g3 B1 {: ^2 {
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
; [  _) s9 E$ c# ^* @agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb/ A0 T+ k( C- u' d$ _& _
同埋我覺得one影相靚d
tvb now,tvbnow,bttvb6 U, `: ]+ P- o/ Y5 D1 f
我就鍾意one多d(所以訂左one)
% k5 i3 ~" ?2 m& lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價: |8 t+ A! e. e# T
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
7 e% f/ x* r' |( o2 \  \tvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?
% P" ?8 @2 i( T- g, @, d3 z公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
) j2 a1 S( b- P  A2 b同埋我覺得one影相靚d
; J$ e7 _9 Q$ o3 R你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
. n$ N# E% H4 |6 n" @0 l( kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果講像素既話唔係S4高D咩
tvb now,tvbnow,bttvb  U# o( [. v, S8 \) x
但S4好似都多左好多新功能..?
, ~( |- v6 O0 C: B公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
tvboxnow.com+ N" C! a! P) Z* E. ]; O
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
) w9 V4 W( P$ v$ g; o0 o( p1 k同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
+ G" w# m0 a6 {% wtvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩
/ G, k: w$ A' r! p' R; {2 M) p魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
公仔箱論壇5 `6 g1 T7 e5 k7 |
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ~; w7 G8 p) N; v9 b& f
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
5 ]6 B4 l% y  G& q. R! d, G3 {% h佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電* z+ N) U; c' V; w1 Q$ W
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁& ~- s: Y" w& j! A2 A
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  O5 i4 Q$ K/ W/ E" ~7 @
如果係咁咁真係唔洗考慮....