返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
) Z" W4 }# ^( U, }9 W7 S# F  k1 {/ gkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
3 e0 U' }, `! m: K/ a- c1 ~公仔箱論壇咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
' L- |$ ?$ Y5 K! Ttvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' ?' q6 T1 s! `+ k. R: ~
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
/ Y. ?2 f7 Q3 ^1 c1 S公仔箱論壇不過htc邊部好?
tvb now,tvbnow,bttvb& N9 z% E+ H# g/ W, Z
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
1 X- c0 Y' I. Q; G0 h公仔箱論壇不過htc邊部好?
3 y: C6 U) H7 O7 Q& e4 r7 jsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
! v5 x5 I; G. e. ?
係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; y. W6 I$ i8 t- J" i
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
: n4 Q" Z7 C' v' o2 f3 g* K# o咁htc既話邊部好呀?@@
7 f, w; i7 i1 Q) Y5 k  S* d3 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 I: }" ~- @  i" K
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
tvb now,tvbnow,bttvb5 k: K7 z8 O& a  m& v+ y& J9 R
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。; {4 w+ J* V3 m! l+ |
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
9 j1 J4 N! C) W+ `tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正tvb now,tvbnow,bttvb6 W4 f' G% @6 a7 f9 Q$ w. x. ~
不過香港都有蝴蝶咩???
( x% U. n3 B7 B+ o& Jtvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
4 N+ w% z4 Q$ H- K( t, J2 _5 S0 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???tvboxnow.com! u" C" d% [. ?4 i& G1 t2 w
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
/ l+ X& M5 O" R% @有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
0 [4 ^/ S; h! T" Etvboxnow.com係呀
) j" B% }- ?6 t$ [+ @依家梗係買one啦, 呢部近期大熱公仔箱論壇- P( a  h- j& f0 R7 @
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
tvboxnow.com9 R. N& R) j) |8 [
個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb$ n3 ^' g: L% e& Y7 c
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
tvb now,tvbnow,bttvb1 K! W4 R7 A: ~3 H/ j3 l
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
! O# h  E: H7 k2 q2 c) r: o- y2 Z公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
& L: W  z: D3 z; C7 V& H8 j蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
6 j5 y+ R# \$ J; ?
個個都話one@@
( Q4 v4 H0 {' \$ A我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
- B6 L* P% k; D" Mtvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
: }9 t) `8 B6 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇& I$ x, f; g* x5 n2 {. s9 q
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機, t' B  `, _0 Z( O0 k* |+ U
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
& l( t; d: Q8 ?, W我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& _5 O) j  i% O$ D" I
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多3 [$ |; _2 K; {: y; G0 M
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
! L4 i; c+ I& `tvb now,tvbnow,bttvbyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題tvb now,tvbnow,bttvb7 |- r0 |& Q+ f) }# D/ }! S
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag