返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 公仔箱論壇, w3 m. h; ]  W' \" Q5 L
我比你估啊``` ;)
5 k0 _' r) r( K' K' F睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[公仔箱論壇+ H2 q7 g3 R: x4 j; y) C0 p
又唔見你同我TALKK*!! tvboxnow.com! d7 u$ R* i+ c
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
/ ~: }3 d/ Q. H2 i- E* W- ^tvboxnow.com-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
- t( f( m% ^9 q  _7 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。,,我唔多鐘意keep相係到.......
2 B: d8 L4 d. n8 m9 l唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 公仔箱論壇' J; y1 }0 E$ f7 `" Y
o甘你覺得我本人呢..?
. }  D5 K1 ^# N公仔箱論壇-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...公仔箱論壇' @4 D9 V% \! z# u
,,我唔多鐘意keep相係到.......公仔箱論壇/ I6 X* k  Y* y0 i, t/ b2 N
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
0 W8 @' a7 @& b- N" vtvboxnow.com本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
" z4 ^$ H7 y4 Q; i: U3 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大把人靚過我係到..2 v& a. w  z$ H; C2 v
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 tvboxnow.com# z6 S; }7 W4 }1 h" Y
下.. VIP* 又點做嫁..?*
+ m+ B4 W- P2 J4 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大把人靚過我係到..
1 E# N& V( {6 v. e一定唔會贏既.. = =
8 U/ K. V7 W  H/ K9 ?4 Xtvboxnow.com哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
$ S, ^, A5 r, f5 c我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
8 v" w% A1 i! `5 a點都有一票喇,你係咪係外國嫁( @( Y  v% u# j+ q. p, P, q0 W

% S0 e9 F, N6 Z% J8 L" ^tvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 3 Y) e$ m  a" l
我太樣衰啦...
+ F( h! p: }" F. c+ r  ztvb now,tvbnow,bttvbD都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...tvb now,tvbnow,bttvb, J' k  S* f1 c$ K# R' \1 @
换照片了啊..!!!!
2 b) ~) F- P7 L$ P; Vtvb now,tvbnow,bttvbpretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
' I0 M, Q  Q. N+ Z3 X! o公仔箱論壇有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[% v# ?) J; R* P: U6 X: X
又唔見你同我TALKK*!!
! [: Y/ Z  ^* p/ L) o, j, y  {tvboxnow.com心 淡 了............ * ~~
  Y) g7 ?1 V# }. q" q3 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  z8 Y3 ?8 P) n; `8 T 我邊有啊。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- e5 q) m, T- `1 e0 D$ }
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
# q+ I3 K: u) ~4 c, @% `公仔箱論壇區係長輩嘛~~
& L% h8 t8 p2 i  s9 C  tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我當然係要卑返少少面區
5 R% W0 }& U! r3 ^& [) d) M" C" _(唔好同區講啊)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 K* C) K. i8 K4 A
好啦e+同你TALK啦tvb now,tvbnow,bttvb& i( _5 ]0 ^& I+ K3 X
e~~ 你又換佐相啊?" `# Z/ M8 r/ |. Q+ l: s' M, n
かゎぃぃ です~~
0 C$ R4 o& Y8 n( R# l) R幾時得閑出黎陪我行街姐
, v/ {% l9 L' A6 e1 `tvboxnow.com我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
9 Y+ F5 c: r7 m( G2 B) p; }=_=我有你msn嫁2 ^* I  i" Z/ ~
我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁
; K, P/ J1 b& H! ~- c公仔箱論壇
; R) s6 Q  O# k) w0 y( \8 N! L; ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
& q4 ~9 z# Y/ dtvboxnow.com$ V: g% K! J* i
估唔到係度見到你=0=
, D, \+ k' t5 d5 Q/ l4 u公仔箱論壇
  d6 k! Z' k6 q" Z4 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
$ f8 s. W# ^; X  g) `tvboxnow.com2,3年前已經識得人???
& |$ z/ B# m' \/ m4 l公仔箱論壇我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
# U7 X% b6 @3 Q. O; H" U- y 原來你比我仲狼& V4 a* }* q0 h8 u8 D& F; C; H$ C
2,3年前已經識得人??? 公仔箱論壇& k2 u$ P; i$ }  W% _! E+ [4 p8 R! r3 f
我地得閑過去談下區
+ I( i- ]0 R. `2 o# L

( p/ w- K# G3 z( zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我同佢無乜傾計嫁-.-tvboxnow.com' B6 v  p1 P$ N; N7 i' q/ f/ T
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
# W% A/ x" n& ctvboxnow.comN年前的事
长发靓女:014:
% k! C- K8 }! g) Z# O5 X+ \9 ?+ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
. y. }# q5 {) w6 ^tvboxnow.com定係區到過紐約???