返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 1 K) U& D9 s' Z5 w
我比你估啊``` ;)
公仔箱論壇& n& b4 `- r* g$ Y
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
+ j+ s1 @0 K2 v; [& N: E8 m. ?" atvboxnow.com又唔見你同我TALKK*!!
; j6 T" O, r6 e5 q- W 心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
3 y0 }# a% ^+ x' Jtvb now,tvbnow,bttvb-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...tvb now,tvbnow,bttvb# ]* m) G4 P: J0 G  f) _% X1 U
,,我唔多鐘意keep相係到.......
0 J8 ?) q. Z* jtvboxnow.com唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 tvboxnow.com! H7 l& V6 R" n+ h8 _
o甘你覺得我本人呢..?/ W9 z+ j' E/ Q+ q0 r
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...tvboxnow.com7 Y7 w0 P3 M9 ^4 F
,,我唔多鐘意keep相係到.......
+ Z& l5 Q4 b; x4 y. {4 b2 _tvboxnow.com唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ N( |7 }  g; I+ d* b9 G  ]
本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
# m% D$ O! h7 [, S有大把人靚過我係到..
& ]# @. f; c3 r- h一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 公仔箱論壇8 x" i1 p. {' U& T% v( ~4 q
下.. VIP* 又點做嫁..?*TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, I. B5 r  i( O4 B6 U# Z
有大把人靚過我係到..
  D. v7 p2 X6 a( w9 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一定唔會贏既.. = =
# F3 B: ]& Z3 i$ L$ ~+ `& f公仔箱論壇哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
6 O& i+ s' M% i5 D公仔箱論壇我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 p  ~2 f( J% _1 _6 F# f! u; q
點都有一票喇,你係咪係外國嫁公仔箱論壇8 p% F5 e8 k6 N- J5 W) g
7 ]% N/ i6 H: j
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
  ?  S% K0 U5 |7 I; k1 v公仔箱論壇我太樣衰啦...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 K& c9 o; a0 z2 S3 J, i
D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
: P1 D) e& ?* ~. [! nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
换照片了啊..!!!!. X9 ^# o6 v4 Q! }" H
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
9 S+ O* Y# B3 n" Y; b有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[公仔箱論壇; r. [+ j  I3 q1 a9 r
又唔見你同我TALKK*!!
; j# d) D2 |! z4 _3 X心 淡 了............ * ~~
) k! ^( N5 Y) v0 g! ^, R) x3 U公仔箱論壇
  H; o  D) R1 N( c) dtvboxnow.com 我邊有啊。。。
: r1 Y8 Q/ H5 z2 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
% P$ v' o  @/ D4 Q9 C) @區係長輩嘛~~
1 O9 `* B) C8 ]" \& L1 i- R4 {1 A& X我當然係要卑返少少面區
- |9 e# ]; r$ Q0 C# |(唔好同區講啊)
: w/ P9 L3 B# G$ B- R好啦e+同你TALK啦
" M+ u2 I" n5 q* z/ t* v3 |! itvb now,tvbnow,bttvbe~~ 你又換佐相啊?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, F% M0 {- O& p& I
かゎぃぃ です~~
; j# Q& i7 X. q$ x: @  xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾時得閑出黎陪我行街姐
* O  w* h5 d- S* z, z我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
* c; x- @, K! u8 i$ O! u3 `, X7 Stvboxnow.com=_=我有你msn嫁tvb now,tvbnow,bttvb8 E' O7 y+ s* N! B& x( C
我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁
4 k6 B, ~/ N1 {) m( V公仔箱論壇7 ^0 [0 s" U1 r& K+ ]( g: S
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -. ?4 C7 W, ?3 J, f: [0 c9 i
tvb now,tvbnow,bttvb' C; k0 s$ j: x: S; u9 I
估唔到係度見到你=0=
, L" ]& S5 @* I2 P
- E% K/ n" h" `( G3 C[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼0 M# S! E  V/ F0 x
2,3年前已經識得人???
4 L" s4 `5 q7 Z" t我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
& d5 O. |% X3 l$ j0 W& i" W* ?tvb now,tvbnow,bttvb 原來你比我仲狼
3 v5 S+ @' v0 E+ Etvboxnow.com2,3年前已經識得人??? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 g/ Z7 N: I+ `2 ^. ]- C7 D5 Z
我地得閑過去談下區
  q: b3 D1 \2 W% a公仔箱論壇
. R7 O# K# B# p' b7 b* ~  G其實我同佢無乜傾計嫁-.-TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 p$ v! p/ L1 D2 t& q" d1 D
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=tvboxnow.com7 l1 c) I' L: u
N年前的事
长发靓女:014:
! O) k2 W1 T) J& A% T   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
0 L% t2 G1 k# _5 x4 q) Ltvboxnow.com定係區到過紐約???