返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,
4 M9 l+ H  b7 b. A7 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 e+諗起都覺得自己果時好傻呀!公仔箱論壇. t& B! ^; _9 {0 c, h2 q" x$ v( G; t
但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表; k9 ?$ i# V+ m, P, }) n
咁你幾時呀?
' h  Z8 d$ A( m我17
' p& i9 s) e( I4 s4 H/ I
我13歲啊..
- Q* A- ?0 ~3 _1 N8 `tvb now,tvbnow,bttvb
  E/ f& c/ \% B8 c1 X我今年先得個14歲..
. Z% _  ?/ b; f" T4 I% g" _7 S公仔箱論壇
/ m; Q+ n9 \& m) Ftvb now,tvbnow,bttvb初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
. h. v; R. p& x, }) uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3個月大
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ g7 ?7 R+ v$ Q" c  }
咁勁嫁.佛兄..=D>
- n; w% K0 a* g, Q( ltvb now,tvbnow,bttvb* B0 ~; E  k& w! J
三個月大又點初戀啦?
* e% U4 Z, A, b' K' t4 Z) L
- l1 ]/ t, j0 {4 L4 [/ {講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表: j' a9 P, u0 ^$ }
3個月大
1 a$ R' m' @1 ~; M+ N# I公仔箱論壇3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..
2 A5 y* l4 |5 X$ m8 |2 O我既初戀情人就係我現在老公
3 F9 B1 l1 _+ t/ \& Z5 z6 w; L, g公仔箱論壇好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表
* O8 B6 ]' B3 p* ^6 D+ m公仔箱論壇20歲..tvb now,tvbnow,bttvb7 ~$ u" ^0 K" ]
我既初戀情人就係我現在老公tvboxnow.com7 ^* G1 D, p5 u5 [" Y% g& c6 m8 R8 I! Z: R
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
8 m) G3 A/ X! o- ^/ B真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表
( `' w# m8 ?) _, BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3個月大
7 U5 X4 d( Y2 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  }- V# U9 \$ C5 [  N: T
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表tvb now,tvbnow,bttvb! L' g. B) m) E3 [! G0 k/ R* ^
未戀 XD
9 q9 A$ ~3 A) tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表tvboxnow.com# A( ^  n, g9 h% k- L1 Y
tvboxnow.com2 m- n6 c, R' C
我13歲啊..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 X8 h  f3 r' s: U9 H
tvboxnow.com. u/ R2 r( X4 C3 X% F
我今年先得個14歲..
# R$ z1 a4 R+ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇* d8 i' Z9 G  \& O
初戀仲要得個1個月..唉.
tvboxnow.com+ ^" _6 @. X9 x/ M5 v
經已多過我.....tvboxnow.com* }0 \' C& d5 F/ x1 U
我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me