返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎公仔箱論壇- I8 F) Y# ?) `8 G, j2 y: ]
我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
4 V. H0 J5 }7 Q6 F* X; k7 t; MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得one幾好, 自己都用緊
2 j* V8 S) Y# F6 Y. htvboxnow.com米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
3 D0 t+ x  j; F# ?) j# D8 z, ]one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG公仔箱論壇$ t: l+ p( x+ }
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
/ @3 M3 h8 T  u2 `& ?& Z4 jtvb now,tvbnow,bttvb下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ W" K  F" n9 v0 H2 n$ ^; s
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?公仔箱論壇' K; A0 ~8 Q: E9 |4 ?
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
) F3 i7 \' ~# f* r係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
/ H; ?- [' b: f! |5 T0 J公仔箱論壇one易唔易用呀?順嗎?
  ^9 ~' Z4 y6 r' O  u' [sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" R+ M! y* o# [- K  _8 u
易用呀, htc機既sense ui都好好用架
5 `6 ^4 _# X# l' J+ \tvboxnow.com順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
7 j' A0 \6 q. i1 z- n5 V7 K1 c公仔箱論壇易用呀, htc機既sense ui都好好用架
1 b  \9 X& g9 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。順, 我玩game同睇片都冇lag過
. z+ R) ?1 a- B5 n米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
2 D  e- w2 s. o* m/ b! n2 @tvboxnow.comagree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添: Z) i1 Z& o/ o- L
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ j8 N0 I- Z0 J5 ~% D: ]& S! h9 S
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
tvboxnow.com. B6 ~/ Q# {$ V, H
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
/ X4 j) u* C5 v. h: j  jtvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
公仔箱論壇! S8 z$ ]# I, j3 P: y
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
. @/ g) H2 T! D我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
) @$ }5 o8 B4 ~, Rtvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
3 [$ J" W& R: V2 P  R
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
3 y, Z1 _) Z5 J7 ~8 iS4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D6 q7 X0 o+ a4 @9 |6 p  X
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
' i+ e7 X' V6 h9 |" m! ]tvb now,tvbnow,bttvb原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換oneTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* H5 M1 r+ c5 O+ ?5 Z, v+ o0 m8 O
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
公仔箱論壇9 U( ?+ W5 [& I( r
下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌