返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
$ M1 M8 o" z$ ^  DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
' T3 o' W* v; A4 A4 O4 _9 O8 |
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
- k% |+ H  I: }* L! y鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
tvboxnow.com, ^/ O6 U1 `, A7 I
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
2 T. z; Q. f" N3 U1 q1 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?
0 K4 b  T% W( G/ ~) b
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
# |6 j; s5 U8 z4 R/ f5 E  F2 j1 vtvboxnow.com不過htc邊部好?tvboxnow.com9 Y2 x8 t; p1 c% X/ @: y
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
; ^; D3 P' C/ S; M. ~5 r4 Q, ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀
  F" _" c# G, t6 A1 g4 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
; {) r6 m$ u# ?0 n5 Q2 c8 h4 X8 T: ntvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@
& `' A2 P- X" w' q: {/ n+ _tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
. T1 m8 M  \& ?0 ?% N0 q& {【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
3 ?0 ]/ G8 X, m" O% {* `5 X+ R' T
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
( K$ g4 X2 E" T/ ?, t$ Jtvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
% T0 A# S0 ]" P* ^
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正( ?5 K( c$ t" R) F7 H$ ]) G* ~
不過香港都有蝴蝶咩???
7 V- K+ }& \2 }6 d, htvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
, X4 c7 s, f3 Q! Z3 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???
0 E, }* ~) p' X! q, Ptvboxnow.com9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
% q9 c3 v* z' p4 G, D  o& e# D
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
- f" Y8 d( Y% D$ O, o; O* _4 f3 i' {
係呀
9 t! b0 z  b* {5 T% i依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
* X2 a" ^8 M: w鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 y2 S! M4 W7 N; B7 p' y
個個都話one@@
8 B2 j+ g! e" i$ {' g4 M: J公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
tvboxnow.com/ L/ O* `+ R' j* h6 B1 @
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
3 b- Z/ j+ N: X4 H2 Z- C( qtvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 D, v7 O4 C2 Q% |
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
: U2 C% ^$ ?* l* v6 b
個個都話one@@( |) a; o7 d: W
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
8 L6 C9 V( ?$ S$ }2 f7 M4 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
) {' O- s$ W, X. q' @) C0 [我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
  L- W" |' Q7 N公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
  c7 j: o# X7 J( L7 d6 {# [特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
8 v" e( u. a# j6 d: |8 T) ltvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
6 O2 r4 J. U8 k# ?! S% otvboxnow.com你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多; k8 E  |% S. X( W6 {2 f4 n
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
8 H* z; {& A( X. {2 K0 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ?+ P: H/ N8 x8 o! p
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag