返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色
5 Q: C1 B) E- f5 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
, z8 X$ l: n: k  C- j$ a公仔箱論壇( F: p; F% M( H/ i2 \
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??tvboxnow.com; z0 j4 ]2 `/ n2 ^
咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
tvb now,tvbnow,bttvb& d. ^( U- v7 j
/ q2 Y2 h. i5 a/ f( I
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
: }4 S3 Q8 m# y8 \: D: T: p  VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咸色一只猪扒系你既不幸 XD"tvboxnow.com/ W5 P, K+ L5 h2 y7 @; F
howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?公仔箱論壇; q; H  m) h. i: z, N' B
ckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
公仔箱論壇3 v. {. q" ^) L% J  q) W
yupe...公仔箱論壇1 J* {! r; I" N# x
zzzZ ... 仲读紧.....
tvb now,tvbnow,bttvb0 R, ], v2 U( M3 u' n. h1 X
yupe...
/ w) y1 I# b- y1 Z/ g* @& YzzzZ ... 仲读紧.....
* h5 c" S5 j4 p# UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。howgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?公仔箱論壇  L" E5 W/ G/ }7 `% e
ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
! A# n1 P7 H3 F7 l$ l! ^4 ctvboxnow.com
9 G- Y/ }8 k7 s: r: {; P公仔箱論壇UTAR ~ kampar branch
% f: u/ ?& a) u7 H: X本身系kL人  =]
好令女呀…TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! p, Y$ p; L9 I4 Y& z
哈哈!!
: R% p) a% J7 a6 w4 N
8 h  f7 v; O* N0 h8 c( ]& L" A+ ~tvb now,tvbnow,bttvbUTAR ~ kampar branch TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 S5 x" U( g! y" @) K
本身系kL人  =]* A0 A9 E, ~0 |8 b
howgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
+ [* ]* s- b7 C( C0 P: b5 Etvb now,tvbnow,bttvbckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 k5 [3 P& ~: h7 R
系呀 =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& o3 ]8 |0 p" k, p* e
得kampar 有offer 我呢个 course....
6 n" B0 k7 L6 l0 B# o: `4 }banking and finance .... $ ^1 E- t: `% k" V# v- a/ q
听日有测验.... zzZ ...
! R5 N; k3 {: J7 v: y8 c公仔箱論壇系呀 =]tvb now,tvbnow,bttvb5 G+ ]! E$ M# h- [6 Y
得kampar 有offer 我呢个 course....公仔箱論壇; `8 b& w/ p- T1 Z5 ]
banking and finance ....
! u' S2 O. p( X1 ~3 x听日有测验.... zzZ ...公仔箱論壇3 u. M, R: ], ?$ K
howgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KLtvboxnow.com" A& @7 v4 s) v( `" V* p
Nice to meet a Malaysia fren too , hehe