返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
% ?) f$ b& v. _+ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦# B. K3 F& q* v; o9 f
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 n: k: o. x0 |+ n. N* L
黑色真係好型@@
/ t2 m, q2 u  `9 c公仔箱論壇我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
3 Z# v. [2 s8 h公仔箱論壇好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" v$ ?- K' X+ z' O) o6 t
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! A/ ~( B- F0 j6 x
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
# M$ t2 |* ^+ ?, z公仔箱論壇好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨tvboxnow.com8 ?  X0 u2 @1 `5 W9 ~8 g
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
  Y, U0 ~8 p0 F- y8 `. B+ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
" P7 D2 j+ f7 R公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
# J9 u1 \, Q& e公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)( k, [# H1 u5 r
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
6 g/ r0 D  \) v# D) U& s公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)2 q' T8 O! W3 ]3 ?
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
/ \) g+ y' O4 T: Q; i) @. ?. ]% [樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
; o% n7 j1 @# ]9 Ltvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
8 L5 r# I! A7 O9 f% Z. u同埋我覺得one影相靚d
* L; u( P) F* r7 A( C
我就鍾意one多d(所以訂左one)
8 U( y8 u4 b& p* B7 [tvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
. I0 e. y3 K+ r9 {( {樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
4 O; G9 ~! F9 K" l* q: K公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
, D- O! z! @2 ]& n! T: f; ctvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb. z0 Z# x+ [7 p2 x. m) F
同埋我覺得one影相靚dtvb now,tvbnow,bttvb. }2 N' }1 i# L
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
" |, Z; T9 J% |3 _* e" f8 x) g如果講像素既話唔係S4高D咩
tvb now,tvbnow,bttvb9 i& B1 g& O! T, C0 @7 x0 f( p
但S4好似都多左好多新功能..?
! H# y: n3 ?) k' H5 M" \  I魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
, Y5 }2 E' ~; C! f( L4 p+ z, f% c# d
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
) W# E5 c: Q- |2 C8 a- Atvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
tvb now,tvbnow,bttvb6 E* h( k  q2 U" Z
如果講像素既話唔係S4高D咩$ j9 t  ~; C' y' y1 M6 i
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
; ^4 U- `6 t  @* z8 g9 c& p/ q公仔箱論壇但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊tvboxnow.com3 d! Y: |7 A# P" i
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
- S  K& Y3 Q0 c公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電. ~" Z) A( {  T& h- B' k
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁tvboxnow.com- [6 o2 V) L& N8 c2 G. w+ H
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 b6 y& m; ^$ q3 n9 V
如果係咁咁真係唔洗考慮....