返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
4 e1 g# U2 W2 Y. S請問邊度有得睇?
我都想睇番呀
& S6 D6 t+ C/ u" _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請問邊度有得睇?tvboxnow.com; b! o; A  V6 o7 D# g7 H" F- F0 Q
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
4 \6 e& D/ _, g* _1 U1 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
7 E$ W7 j) ~( F
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 `2 W- ~) n, K! b5 F4 l
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
) a' N% I& c3 a- s) `4 O9 i
, l( R" h$ O* f4 m- @1 m4 Gtvb now,tvbnow,bttvb上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# s% C( f. A. K% u/ o

. v$ D5 |- [( w! r( BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
  m) `$ T( v3 c8 itvboxnow.com熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
& B- C" ?& S. P$ D+ e樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲tvboxnow.com) G/ Q* A# H6 F. s
你就咁上網睇睇唔到架
' q1 X: ?3 L* c- d0 c樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 @/ X" F- ^8 h4 S% L% Y: r9 i
你就咁上網睇睇唔到架
+ z) @% B* {/ Y, S5 |. `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
3 T- W% U: T# G1 a) v  r9 w公仔箱論壇+ M8 X; F1 v) e; ]
原來係咁@@公仔箱論壇$ w2 q5 x) S' C0 g
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
# d/ H2 N2 T3 G/ r/ v+ i& I; Etvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb7 k5 g" }5 ^1 Y" @) }
原來係咁@@tvboxnow.com+ i0 }: r" r- I, m3 H
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  R- |0 X& L! P: g7 N
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
" r- P' y0 s6 F4 C( M
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦tvboxnow.com  e- n" A! q- a) C1 l( s6 B3 M" f) z
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
0 ~$ z6 T6 E" p; c" Z點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦, r/ ]0 U& b- b' i9 p/ S, o4 C
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添tvb now,tvbnow,bttvb2 M4 D( S0 @  ~3 L" @5 j1 T/ e. w
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
tvboxnow.com$ a: H9 [) J( U/ _( k* A& e! ^4 N

1 |- y6 s$ C" [, Z9 gtvboxnow.com比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變tvboxnow.com. W3 j( z: C6 _/ F" t9 k
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
( e1 O- K$ ?4 ~6 @2 j. _! V3 T公仔箱論壇
" A4 n( d' D7 o0 p/ r8 \以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...& Y  D1 n$ ]$ s& T. f
我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。