返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀) z) [5 G* ?& `
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀tvb now,tvbnow,bttvb$ b% O0 ]# G* G3 a  H
請問邊度有得睇?tvboxnow.com' Q/ }3 L8 Q! U+ d: t* A
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
% w* S' P% [: h8 X我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
; x- z- s$ T! @1 z4 E: F我係letv個片庫入面周圍禁搵到既tvboxnow.com) C- q5 B8 e2 q8 m+ x& g6 d
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
) L0 Y2 p8 x' F0 M) U4 Itvb now,tvbnow,bttvb9 F' S; c% `- E% l# t' [+ c
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
# t3 J: Z* F: p- \- M0 K1 p0 u公仔箱論壇
) v& |. v/ T4 ^" J4 ~上網睇架? 有冇網址可以比我呀?公仔箱論壇+ N' |. I( t7 w* Q* N; k8 O4 s- S
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
. m0 S, c) Y7 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
2 ?$ f+ S( c/ O6 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你就咁上網睇睇唔到架
& ~3 }  X4 X/ ], q4 m  Z7 Ktvb now,tvbnow,bttvb樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
$ f0 l/ s: ]0 o0 G/ A1 {tvboxnow.com你就咁上網睇睇唔到架0 T$ y3 z+ Y8 |2 I! ]; S
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
tvboxnow.com3 s4 K6 R" _% Q+ F# L
tvb now,tvbnow,bttvb! O1 _7 C: N5 k  m3 Z6 R0 I# T
原來係咁@@9 F1 c  t' s, g. }
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
tvb now,tvbnow,bttvb" D9 c; \% D9 l# p4 K( `
: X5 E+ L6 Y, n6 M* L
原來係咁@@; e4 R& v2 V3 s+ U- Z
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?$ r- m3 ]# }  U4 U8 P
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
公仔箱論壇. K; d8 s/ W- p2 O0 i0 ~
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦' M! a' T' n- Y8 T9 p+ P) W, x: k
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
, E9 x" |3 f" u* a% [! s' O
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
% T8 L" V; f% e/ k! G4 {7 ?而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添tvboxnow.com9 D( J* N+ E+ i4 t4 H" R
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, F+ N- c4 `' F7 q* C; X% f% t
公仔箱論壇8 v6 j" @- u$ F0 U0 {3 I& o
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變tvboxnow.com3 s" t2 ^  m- `+ a9 U' n: L" v
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
4 T% H+ Z) ]# l" j% m3 u
- Q2 i# T, _% r. l4 N/ e7 i
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...公仔箱論壇: }, K* d$ s& [! Q8 t
我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。