返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 : h9 u8 q, R( d$ Y2 C) C8 l5 I9 v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; H: b' l+ @" `* j! H5 x
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
& _4 c" R8 `4 j8 x! e  S公仔箱論壇見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peeTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: L! V( c0 c: X; Y. [# Z6 Q
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
" h+ E, T$ C  K8 F+ }. v$ Q. L7 Dtvb now,tvbnow,bttvbp版主榮升,一定要送大禮
/ y% ^; a: g% g) ?5 z- A+ |* Z# p公仔箱論壇公仔箱論壇6 o! @! `$ w1 [3 c7 h2 ^, Y5 v
小便版,係咩版嚟架??hahaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K# k) k7 v7 F" z+ z

9 S  H" ^5 d- ~  {7 y  yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
6 y0 Z8 ]8 C, M/ L  i4 ~# W7 I9 V$ N  uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
, R" l3 R/ B- r& v- f1 _1 S
版主大人,叫kily得喇!!XD
& i% _) q0 d' f0 E# ptvb now,tvbnow,bttvb
+ w1 u4 X" K# G# k好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
) g/ x0 s! ~+ q$ t5 _/ mtvboxnow.com尤其約定!!!公仔箱論壇* a0 n/ y1 e6 e, e# _
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
: T2 ~" W: a) M2 Q+ b, C2 b很好聽公仔箱論壇7 S1 a3 @; O7 Z6 g
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; O* ~2 ~4 h$ u. {) U% ?& K4 @
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

; G5 x3 B7 `. n7 y公仔箱論壇
# u4 V9 @  s8 ~. X: }公仔箱論壇
好好聽啊!. K! y( w8 t8 v' @! d2 b
尤其約定!!!
7 v2 I+ N" M: ^8 Ptvb now,tvbnow,bttvblove it~~
8 N  a; s5 ^% c8 q1 Ctvboxnow.comla..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
/ @1 O0 M, J! u
tvboxnow.com+ ~9 n- P3 X: t; o9 @) s
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
; |# x) [5 Z5 a* ^& _很好聽! E" C* l0 y+ `7 b8 ?! }
Support !
9 e' {+ @- b1 m9 w元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
# ?$ E$ j/ U- J% J  m- Q我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,tvboxnow.com& t8 t, g$ K" V9 A/ {
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
7 c9 b  h3 {  @6 Z1 M$ R( Etvb now,tvbnow,bttvbpongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
* u1 ?* ^4 m  W8 `! T. R+ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
  M" M& M! a0 r  _. G乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. " X1 z( p" B  J

( N. v0 h; t3 R9 ltvb now,tvbnow,bttvb

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. ; w" x/ Z! q: `# }. U5 `
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
+ n3 c" N9 V$ J- P# f! L( V1 t+ J" B& G, b% a' ^6 B
uD3AKIufams: l- {: _4 O. V; P
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
0 |6 n0 N& s: F+ m& Z5 @3 V哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結tvb now,tvbnow,bttvb, K6 ]: `! o6 f0 B
我諗pull3版主唱會更有感情!!
- K5 z* G7 g9 `1 n+ J+ Y& e公仔箱論壇: ~! Q7 T# V, e
謝謝收聽!!