返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
tvboxnow.com  y7 S4 I# W. L8 v0 ^- t" ]) j
( k4 S+ p2 j. K' t# D朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
9 B, q* F3 f% M0 X% f8 K+ Mleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
5 @3 d, y7 R; Y# c. z9 Ptvb now,tvbnow,bttvb
5 a6 h5 f* m$ F% }: B3 Itvb now,tvbnow,bttvb佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水# G3 S5 N. O1 E7 n
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 ~( w' y: D/ ?* f
tvb now,tvbnow,bttvb" u6 y1 @& v5 i  G7 z0 {; X
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
公仔箱論壇) A% W0 l0 B: B% t9 g! T
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
0 K6 o$ ]7 X- L6 d  I; O, v. t6 a. j公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
6 _; A3 u! j& m+ Q; T9 l

. V) ?) @# z8 A8 j) i話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
7 T# E9 l2 W3 v( \8 h: Q
2954355; E: h- ?9 g9 W$ c
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。公仔箱論壇  f) I- }4 s( X* H- G
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: R! ^; I* `3 d, F3 o. Z
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
tvb now,tvbnow,bttvb& a3 a4 w! b, E; i( p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& c' p  r5 }: t' |* X& J; _
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
9 O. ]( G! n: R' Y8 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
4 F: u4 c" T- _: L. d4 u; xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇. ~3 o# X# a4 c$ l( n" t

- c3 ^% r* S- Z9 g- k( ^1 rtvboxnow.com咁正! tvboxnow.com3 J- S; O8 ~2 j" Y
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
  h& W7 l+ U2 X$ j# J係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先( }, O$ }% {, I
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
* d7 X( }+ U3 \6 U公仔箱論壇上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
# `& j1 \3 d7 P3 q1 o
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
/ n  ^6 n8 B; B% k9 S3 G+ A1 ymnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
& v  N, g! B& t) J/ U3 C# XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- K8 u. Q. c$ T7 j2 F
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: V/ U& w3 B) F: W( ~1 r

; D: |" {, h4 S公仔箱論壇2955088
8 U' H1 O. }# l) {8 g- P* ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁正! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ E; h2 r  ~1 X, r+ U7 B7 ?8 k
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
9 Z0 w) V4 ?  ?. K' itvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
3 ~& I$ I9 n* x8 V) _tvboxnow.com
1 s% P1 Y+ k6 Dtvboxnow.com有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
# m0 I) F( v/ r9 K7 l# k$ Otvb now,tvbnow,bttvb
) Z4 M/ o. g1 C0 U另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! 公仔箱論壇6 p4 H/ \; C2 @& |' i
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb) N7 ], H) e" P  d# O
$ N  |: k  P) P7 @, l4 R4 w
* n- I# u: G/ L2 s' z9 P

7 u+ j! @( A+ U' z* _( |tvb now,tvbnow,bttvb有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業公仔箱論壇2 G6 Q  T( y0 C% d9 ~( w; J
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
tvboxnow.com( D) H) U+ {- n% R

0 V4 t: X+ U  n2 Y2 G; f5 p+ xtvboxnow.com咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
5 s" S+ G  ~# ^! U& ktvb now,tvbnow,bttvb
( t2 |, Z/ ]+ {* S$ }公仔箱論壇西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

$ o; n7 v2 b0 Ptvb now,tvbnow,bttvb
. X  {2 c9 O- p4 Q; {tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇* A# `. m6 h" A$ y$ u" L
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
8 `; O2 }& u6 d% |# S( n5 G
4 [4 W% F: T& M  F7 ~$ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
0 l' o( l. u& Dtvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
) g+ v5 P8 u( i- s2 Rtvb now,tvbnow,bttvb
3 A) M- w7 y( a- lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。