返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁公仔箱論壇* h6 l" M7 W* P" n4 ]
kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
/ q3 ?. o# l% x$ }5 x* E# gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。分別係...呢部係新架囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 z- r0 C$ b  \4 n7 h" }
依家既旗艦機, 個款仲好靚仔
& J) Q' Y/ ^# e, f  m" ]% H$ Vtvboxnow.com
4# 魚柳bell
3 P/ C2 A  h5 B+ \% J好型喎真係!金屬機身黎架?
' k8 C& G( @* [/ `( G% p! ^呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell
: r& J1 ^- R2 Z  f" J( }好型喎真係!金屬機身黎架?tvb now,tvbnow,bttvb7 J  ?8 k" b. H, h# L: x
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機tvboxnow.com( i4 P( e, x" E1 ]9 `& b
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( S) a  {# h' g8 B) M/ [
係呀, 質感好正
! p0 p0 L/ Q( {1 i$ \你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
1 f. ^) h5 k% E; P# ~魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
% }7 c$ m7 \/ F1 E: y$ m; L快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell
. ?! V3 S; L' w# T) z好型喎真係!金屬機身黎架?tvb now,tvbnow,bttvb8 H3 J2 |9 D/ J( a/ D  X( H
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機- i$ W$ R% Y+ Q  U6 ^
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
/ N, [& P1 p- ]4 v" Z1 H9 N8 z) f
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T1 ^- S# V: ~9 K# d1 t
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
2 }! }: t# y9 V% T  _+ O7 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- D. P3 f) d6 {% A
估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急; q/ i/ R! [- f; D! ^9 X3 E
見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???