返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐公仔箱論壇8 P+ ]/ J8 l" H5 r  i
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎
2 t! S" p  ?/ {1 S3 j希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐tvb now,tvbnow,bttvb- `" j% [0 ?/ ^4 N: P7 y) g
想試下one好耐, 聽講影相好得
( \, q# K# [1 F1 l8 V" i; eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
' {$ F: H) U! H1 f2 j" M! e/ {
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎
, o" V2 ~4 \+ B2 q3 h0 Ftvboxnow.com希望嬴到部one返黎!
8 m! x0 L" G$ W4 u! miamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
* p$ W( |7 Q0 A3 F8 F, C! f$ I9 D我運氣唔好...都唔敢諗呢樣公仔箱論壇# T' l1 D. q+ c: h! m5 u! u
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
- Z0 ?, C5 U- Z& T我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
( N: o' @4 S8 Z0 G4 s0 u公仔箱論壇不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢公仔箱論壇" d: O& K3 `" i1 x
i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
7 E* [9 H2 [! n! W! p) V$ w
影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐  k) m$ |' @  {9 b
想試下one好耐, 聽講影相好得8 Q: Y; A" N, _7 W9 e
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
tvboxnow.com. O9 x7 j4 t8 C2 k" z
one唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
" {# `5 n- ?$ |1 w. N2 @  b! ktvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
; c6 p6 s' A8 d  gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
公仔箱論壇+ E* X5 F7 `* @, v9 E
one唔係得400萬像素咋咩?tvb now,tvbnow,bttvb( i2 `% c5 Y" {! E+ x) x+ c
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
7 u# M  o" R4 \) n7 M: G3 S公仔箱論壇係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
tvboxnow.com# `" X/ l% Z6 R# n
one唔係得400萬像素咋咩?
3 O' Z; c- m# ?2 n# h8 |  L0 Y公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
( b- N- K" M! X+ D但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
tvb now,tvbnow,bttvb1 v# m- O2 ^4 }; t0 W/ i
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
: C: F" G/ k9 e) ~, J; y' x! S公仔箱論壇巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
4 J4 I" q4 V/ @  T3 G0 z
yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
. N- b) V; W8 A( r) N) n+ `不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
9 N9 u  |) M: E/ r, ?, Btvboxnow.com不過聽講好多人訂....  a( R& b6 k' T
bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
# M2 m" L/ Z0 q" B我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到