返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 c$ l+ s& \6 }
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
; j% v$ v$ c, K6 y9 f! kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
& |8 |) O$ ?- o5 a/ Z+ Z9 E1 |公仔箱論壇仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
/ h7 W& f5 z/ |% J+ i公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
tvboxnow.com1 b* W4 S" _/ R6 p7 j8 g
丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
tvboxnow.com! U& m) o4 d  G3 p
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
6 D" A9 ~, n- j; V. jtvb now,tvbnow,bttvb仲有機會嬴部one返黎:Ptvboxnow.com( B5 n/ M/ ~: y( G
一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
. f7 O& I- x+ ^% ^" z公仔箱論壇我諗都唔會咁易嬴到啦@@
% r- s' F- y  U5 U想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 V1 [9 g4 [+ j
我諗都唔會咁易嬴到啦@@tvb now,tvbnow,bttvb& b5 p9 f% s5 p+ Y. N
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) N; _5 M, n& E& z
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
, W2 U, Q( b  l3 czoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
/ S: Y* o3 }% i: gtvb now,tvbnow,bttvb我諗都唔會咁易嬴到啦@@
! `0 P) r9 l$ _  ptvboxnow.com想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...tvb now,tvbnow,bttvb0 f* B4 ]+ p4 t
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
tvboxnow.com4 @  a; Z3 h* u9 G( \/ H& t7 ^
都係既, 聽講影相好靚. R' z, {& U) ?8 Y0 `
唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!
6 @0 C9 k! T; ?2 }' q9 i不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩 0 ^6 _5 Z. n( B* q- w  N

m8 V6 {- P; c: W1 o' u5 ptvboxnow.com邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
2 l3 o& N; X1 F公仔箱論壇
4 [* w# }3 N7 J/ _, r6 P- h公仔箱論壇我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????