返回列表 回復 發帖

你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( R+ m( u- b: g- _- H$ L5 ]
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
* A2 q: i! g4 O$ _! o( p. o係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
3 @/ u7 i2 {9 Q* V5 G" U8 D7 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
, [. i4 X# V2 _+ A3 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; K8 T6 d  e& o2 N: `3 ?5 }1 ?6 I
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
$ N. b/ L: P1 R公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
公仔箱論壇- u& K' Y. G7 Q/ \$ U* L4 }
$5898呀, 我覺得太貴tvb now,tvbnow,bttvb" S( l4 t' e4 s* p& U
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
tvboxnow.com2 y- ^2 ]3 G" w0 X: P! o0 ?0 O* I: K
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
0 u" L" h6 J# a9 {0 O/ W公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
* E) c9 A% r1 q, r* P咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
" Q5 N3 h$ L! ~! y公仔箱論壇$5898呀, 我覺得太貴tvboxnow.com1 w; ~+ q' `+ C0 q% ?
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
  w, C8 `6 l: a$ F( T' b晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
  E- x+ p+ T9 r7 g4 F: k其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
  D: Z! U) |* F( N. w, [
$5898呀, 我覺得太貴
, _& j. |' {3 U; L1 \而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
$ y" @; g: V. S' Y# i: u晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
' M7 @" ?/ v, _) V8 s3 Q6 M* J公仔箱論壇下咁貴
% Z+ I& @1 T+ Z( }, `) V; ^$ xtvboxnow.com佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
tvboxnow.com1 N% F9 u4 @- Y; r8 X
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
, T/ g, v. J- ^" I3 {- H魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
' d/ J+ J% O! ]4 G" Y/ f6 L& h8 S
really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩! |' B4 p" O) D7 u9 N( h
沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
$ d. i* k& S# l! I: K# Y( ?+ c
今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行) g& Y# p# P. a7 _
如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
one!!!!!!!!