返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
2 g- W# c$ c( `: s% Q9 d5 s1 Rtvboxnow.com因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........tvb now,tvbnow,bttvb+ f! w- Z1 R' n& }9 \" {" B
因為近期劇情真係超悶...........
& Z2 _, Z* H) \4 b6 ytvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
公仔箱論壇+ R& i) M0 Q% R9 {: H5 J9 o$ o8 q! s( J( r
tvboxnow.com6 s! \- \' U+ T9 `: J
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
0 @/ z* n: z4 R$ J3 H" E! ^- {+ b
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ \1 E3 W# J( f& k8 W
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
9 }& M: A0 E7 X1 k. utvb now,tvbnow,bttvbtvboxnow.com& ^0 ^7 y" L; c4 U# M. O  k
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
) N& n8 H0 Z3 W- G# Qmnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
1 x$ C! R* T- |' u9 k- v8 }& D4 Z1 Jtvb now,tvbnow,bttvb
+ C: g1 R" K" G1 ^3 E6 ~1 ntvboxnow.com千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
公仔箱論壇7 p5 O5 D) k( D* u
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
  w! N: ~5 n9 j- k$ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
. |0 t% ]1 U) J" R! ~! A$ h2 v4 X; UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvboxnow.com8 e' t2 k; B) f. @/ `5 N% b
沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
4 z6 H/ x9 G& C4 q7 N4 f$ ftvboxnow.com/ G# k  e. Y% G, @6 ^# o
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀: K: h' W/ ^' `
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
2 U1 \4 S: G+ v4 f/ Y5 P我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
. m0 Z9 o1 T9 q6 b; X
1 {5 X0 w: |, g( ^- ^
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?tvb now,tvbnow,bttvb9 G/ I$ h6 F! H* f0 [7 B. C+ L' C
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# P+ {0 w$ ?: V
唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
公仔箱論壇2 y& a2 P' G: G4 {* p* K" b
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙tvboxnow.com6 X$ d& F) r4 t$ n
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
, R+ R8 {3 y2 ?+ ?0 A  E6 f
公仔箱論壇; J! t& x; f8 m+ `' H' k1 m
我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
1 _3 N1 e% d& |- I3 ]+ O% `* _公仔箱論壇3 ]* h- c$ y( N6 ?5 Y! ~4 B
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
5 `8 V7 _- Y) F9 W$ l4 s4 |公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
& q- w: u" h8 w# v3 h# L
咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....公仔箱論壇8 x& g" H4 s! }3 u1 m6 p+ G! i
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 s8 L/ A8 E& _+ p" m
梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
! b, P9 z" ]' W公仔箱論壇點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽