返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
, Z, l) Z, c# F& t5 e- _tvb now,tvbnow,bttvb

" |# D9 S6 c+ p0 ]9 B! jtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb& |' J/ x! g! B3 b- o4 u- E
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱公仔箱論壇$ J* \' Y( E+ h, S+ Z

5 Q5 N, {# Y0 v7 ?) l5 otvb now,tvbnow,bttvb
5 |6 W: h# y- m+ K8 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品tvb now,tvbnow,bttvb$ f4 ~) G6 i; d/ l' R$ E% V
mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
tvboxnow.com* `( H" T4 N+ f
mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
' o0 ^6 w: Y' n5 L9 E, s6 Etvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
% q. t/ I1 v9 a8 e8 n0 }; i
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。公仔箱論壇0 U0 m8 h  u. l* U$ J# p
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。6 c! M5 N) B$ x6 p/ o2 k

* }: R  o( d# ~! V; jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) d( _2 G; }5 `5 U; ttvb now,tvbnow,bttvb
. g( Q9 y8 T( g! C, u) H) ^% utvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇
+ [$ c  M6 p# }5 Q4 R公仔箱論壇將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
+ L: M3 d) ?1 k9 Z( p將來無聊可能會看4 i+ K0 J! k, U+ P
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
公仔箱論壇9 A' f( i9 b" O% F
公仔箱論壇! u& n0 L0 m0 x% Y. o1 V' X; @
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
# X8 ?8 ?/ m2 a公仔箱論壇哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。( V4 q: p0 v9 \" {
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。公仔箱論壇# e9 g4 L+ Y4 S/ A+ L" R
tvb now,tvbnow,bttvb% _; j' F% \2 w1 Z, Q2 o; b
2934217公仔箱論壇6 G& S3 o- n/ N

+ W3 b1 X; @" a+ \) z公仔箱論壇2934218
. u( c" N  ?6 x8 }7 H- t5 `; G$ Tleekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
1 W( o$ Z  I* |) K; x5 z( G7 K
( u  g( n8 ^5 `- _/ P& W* T% V睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
' k! o" j8 Q# R& P4 ^& |公仔箱論壇4 D: C4 T9 {& ~4 x1 N; V& N
& e9 T6 T/ ]: [4 ~2 t
; F( z: i8 w0 D2 M" R: a
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛" ]5 S0 @% F: O, l
大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" K0 M3 m1 ?- f/ }6 Y. g

# H" ?! [9 g) M* w7 ~- `  c$ _tvb now,tvbnow,bttvb丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件