返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ {0 r3 K9 o+ ?' t4 ]2 @  b8 F# }# q
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
8 q# ?: j; v, n* C" p
哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。公仔箱論壇4 b+ i! ^* M0 i6 x2 ?4 I
tvboxnow.com, x( {$ }) t6 t' M3 {7 t
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
6 e0 p5 A/ F3 e# _- A& Itvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% r" H% e1 N4 }) G9 J
唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......tvb now,tvbnow,bttvb) n" O9 m: [- Y+ R

6 u8 Y3 M' D, Y* k- Z7 `9 y, r( h$ C. Atvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集
# E! w) B. C  N% p# Htvboxnow.comkkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
9 W9 s8 P& [( B; j8 l* ]9 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,好耐冇見「潘翁」啦。
, k  m! x4 o( I, R公仔箱論壇tvboxnow.com0 |3 |: `% O" p! n" e
《大地恩情之古都驚雷》飾容亨
3 Z  f+ F. B+ c3 q5 f, C# c4 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...tvboxnow.com. g) h/ y" [9 j4 w. L" n1 C
rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
4 X) A, G7 x( u5 D9 ~5 Xtvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb( ~6 _2 X* _1 {: `$ s2 ~6 a
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧
/ ?% T# E/ X, i8 M4 {9 O4 Z; T6 D% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
; f/ x9 Y& X: y" T" j* M慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" v5 Z5 o( W4 x: p, ]* d* i
1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯
, S4 ^+ f, T$ n4 {- k演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯3 `& N  @8 c/ l) f& `
演技真係好好tvb now,tvbnow,bttvb4 b9 h- c- G5 T' t7 \1 m
yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
公仔箱論壇4 m4 \$ V& x! J- _0 Q4 K7 G4 f

0 v# f  o, L) c) ?0 R公仔箱論壇我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 03:30 PM 編輯   e$ x0 K4 C3 t/ \, t% p+ H
公仔箱論壇: ?. S+ _4 D( \3 v7 M) K
熟女嘉欣公仔箱論壇& ^; }, r- L" K3 X1 S
joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
tvboxnow.com7 v& B$ j; g4 v0 ^* f8 s
哈哈......咁快就「熟咗」。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Q3 [) N! U$ B6 G  x# }
不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。tvboxnow.com" E1 M2 u& n  K0 o/ u$ ]
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
4 q; ]; F7 X5 [: K7 d# i( u6 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇. l/ M& E1 c8 [/ D4 w
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
7 w' T) L9 G1 B$ A* d2 S& Ptvboxnow.com公仔箱論壇8 z7 b; x1 s4 v% |9 H5 u* {4 r
# Y5 y: H' d) A1 t- Y公仔箱論壇
  R( L) d, y" W+ p/ `% Q( lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
! U  I* a6 W0 Z1 @& btvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
tvboxnow.com9 g9 L5 [) X3 p" P1 L7 x+ p4 u
唔! 好詳細嘅人格分析啊。
  f, k. g! }* y( v; g% x( n2 i, u  B; g3 }& w& W. I% L
其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。
; v3 b9 {" J# m% m' M+ l公仔箱論壇其他網友都可以提供見解架。
/ P$ R  e! K2 c" J! x, A1 T+ Otvboxnow.com; x7 I" K2 X  @4 M; s/ K
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
9 n. A1 T' B  v3 n5 Y大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
- @- O. M9 W( m& X  }/ f* x/ ?tvboxnow.com咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
0 N  R2 s0 G- M5 u4 u! p7 Ntvb now,tvbnow,bttvb的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ K% a. ~* g  Z' }2 x& [
公仔箱論壇# \& z1 a8 A8 E" Y, Y" a
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!