返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
  B/ u* G+ `0 J' \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
tvboxnow.com( A! _+ R# v* j2 \. ^. o
係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。" ^. D* [. R& W8 q
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-26 03:52 PM 編輯 tvboxnow.com+ P2 A& r6 I9 z; C

$ R8 N1 O; Q  U3 Ntvboxnow.com劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。tvb now,tvbnow,bttvb8 V' t6 O- i8 n3 W/ B; C" K3 X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) K% p6 j) J* d* l  A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
, y9 }- i& l4 D- }tvboxnow.com2946635
5 s, q  P3 n+ g" {: m; c! j" N5 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。29466384 j" E  M4 O0 n5 B# U' E) u; r$ V7 K
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
2 b" K& h! I1 e; i6 m3 }6 l: j& f

( U& Y6 j7 k9 d% M- C9 G0 `  L公仔箱論壇可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
4 c: \* ^: i" P2946635tvboxnow.com+ [8 n* V! b0 R
' {3 ~& _8 x( q: _/ R+ }# Atvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
) H+ d! C9 m3 x/ B/ \+ S% o  w0 q8 Z
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-27 10:46 PM 編輯 4 L1 o# l* z  @+ Z4 N! z- J) {9 V

, J: A5 \  V* _7 g
( }9 x+ x9 i7 w: v5 W; u+ X0 ctvb now,tvbnow,bttvb
; z1 L" U7 |0 ^5 B3 H: j  X; }公仔箱論壇可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
4 W# B( `$ b5 R& t" HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
tvboxnow.com+ V1 D( J7 n! G& U
本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。
' v' Z8 R: t; _3 B. N琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T. P4 [# X# m1 B/ f( g, `

) Y1 f' f9 ?* g
; [1 Y* {) u% y8 p' g. Z. ptvb now,tvbnow,bttvb
/ M; P" w0 M8 G$ S# I. `tvb now,tvbnow,bttvb咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話tvb now,tvbnow,bttvb3 ~; [9 P" k3 d" A. _+ y- f2 u
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  b- Z; h% @. X' h( F
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。4 `9 d* @+ r: Q9 U1 E: n) [5 O6 r
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
9 b* Z4 r- b) Y, T. p5 _& v2 a- n
tvboxnow.com& C' T( Z' a0 z$ u% ]( j; `9 y
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話公仔箱論壇, |% y( W  F5 G, M& u
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
$ d% Y: A$ o* e+ @3 x* ztvboxnow.com: O4 Y- {) c8 p8 X
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇公仔箱論壇# m$ J* \8 z: d' }6 j  x5 Y2 B8 f/ r
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
4 v- Z. v( M; P) ttvboxnow.com我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。tvb now,tvbnow,bttvb+ }' c5 Q& }: f9 f/ l/ e
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。公仔箱論壇% N6 p: P6 G- D- j- T% z& J+ Y1 c  ?# g
" q& S+ |9 z9 H3 D3 K3 W( }" z公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
3 i- X" F, \0 B
tvboxnow.com( O8 _$ K& a4 S# `6 e- v/ j
咁老比人打patpat?
公仔箱論壇( j" z. w4 \' L9 X& o5 E) t/ x

& U) ^0 @4 q; V8 M  j) I: zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
/ E; O2 e- B5 Y  W' etvboxnow.com我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...
0 R: s5 {! Q% O, v$ vtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
% E7 E7 X4 [" d* ?! C" L- h: G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. X# ~+ K, O4 @4 x7 I2 N
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
7 t% c5 ^- R& V- J/ ttvboxnow.com所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

9 P# M; W/ g/ Q1 J" }- w8 K% I+ E$ `% P7 R5 j
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,tvb now,tvbnow,bttvb  l9 C/ O5 l& y
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...
/ g  F& C# z3 Y6 J公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
- r: M; s0 M' }  ?# k+ x* F  v& ptvb now,tvbnow,bttvb6 b# t' N  I( [+ r& e7 n
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
. F- n7 [  R$ T6 m1 K
3 u+ H' m' d# C; F: G0 R& I我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排+ z! E! A% Z9 E
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
* b1 M0 S, g7 S8 c7 f$ H0 Z啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?