返回列表 回復 發帖
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-29 04:28 PM 發表。

我终于明你既炸鸡蛋猪系我个可爱头像,
做工既。。。:019: 。。。。。。。。。。。我事实系好市民ar ma
是啊!只猪仔拿去烧一定好好吃!:onion18: 嘻嘻!是噢,你做咩工呢?马来中午,你在网上几,晚上你就不在 。好了,好了,你是一个好好市民、 好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-8-30 02:34 AM 發表。

胡椒粉都好:014: 。咩、你给人打劫, 你的吃蕉去左边树,请多两个吃蕉啦!你是公主来卡吗?受到创伤, 我吻番啦。嘻嘻!
我边请得起吃焦喔。。。:019: 。。。。。。。。。算啦!!我只系受左小伤,拾返条命已经系上天既恩赐。。。:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 jacky760425 於 2007-8-30 02:58 AM 發表。

是啊!只猪仔拿去烧一定好好吃!:onion18: 嘻嘻!是噢,你做咩工呢?马来中午,你在网上几,晚上你就不在 。好了,好了,你是一个好好市民、 好吗? ...
吾好打我可爱鸡蛋猪既主意啊!!吾系既话。。。 吾好怪我吾客气
我做clerk既,近来比较无甘忙,所以可以上黎吹吹水咯!!:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 09:09 AM 發表。

我边请得起吃焦喔。。。:019: 。。。。。。。。。算啦!!我只系受左小伤,拾返条命已经系上天既恩赐。。。:014:
吾洗你请架嘛!叫你父王给几个吃蕉你咪得啰!:014: 叫你父王杀左他啦 !拜的神多,子有神宝又。。。
原帖由 jacky760425 於 2007-8-30 11:18 AM 發表。

吾洗你请架嘛!叫你父王给几个吃蕉你咪得啰!:014: 叫你父王杀左他啦 !拜的神多,子有神宝又。。。
你偷左我既鸡蛋猪。。。。。。。。

系咯!!你又甘得闲既??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:25 AM 發表。

你偷左我既鸡蛋猪。。。。。。。。
早安,想拿来吃又太小,吃不饱:onion18: ,子好拿来养大佢,先吃。。。。
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:26 AM 發表。
系咯!!你又甘得闲既??
今天我放假,~~~~~~:onion05: 你番紧工咩!
hi everyone...i think i'm ' 少 数 民 族' 。。。 住 系 吉 兰 丹
apa kapa

回復第 475 帖由 tr13yl9m_1991 所發的帖子

apa khabar?:014: :014:
segamat,johor.
原帖由 jacky760425 於 2007-8-30 11:57 AM 發表。

早安,想拿来吃又太小,吃不饱:onion18: ,子好拿来养大佢,先吃。。。。
据甘可爱,你竟然打算养黎吃。。。。。。。。。。。:019:

系啊!!我返紧工,听日国庆,好开心,吾洗做:onion05:

merdeka!!!!! 国 庆 日 快 乐~~