返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 01:20 AM 發表

甘就差唔多啦~~~~
哈哈.....你開心就得啦....但可惜你已經係有夫之婦....
令所有tvbnow既會員.....唉~
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 01:29 AM 發表

哈哈.....你開心就得啦....但可惜你已經係有夫之婦....
令所有tvbnow既會員.....唉~
都系吹下水啫,唔洗干认真既!!
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 01:36 AM 發表

都系吹下水啫,唔洗干认真既!!
真既....
咁14歲..女...你有???
唔通你係未婚媽媽....哈
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 01:40 AM 發表

真既....
咁14歲..女...你有???
唔通你係未婚媽媽....哈
因为我够靓囖,所以未够秤就比如沟左去。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 01:42 AM 發表

因为我够靓囖,所以未够秤就比如沟左去。。。。。。。。
嘩...咩咁唔小心啊...
哈哈....點解唔帶安全帽啊
早講啦....我可以帶你去成人區走一轉嘛...咩叫做如何安全
你有眼睇...我叫成人師表...哈哈哈
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 01:52 AM 發表

嘩...咩咁唔小心啊...
哈哈....點解唔帶安全帽啊
早講啦....我可以帶你去成人區走一轉嘛...咩叫做如何安全
你有眼睇...我叫成人師表...哈哈哈 ...
识就唔洗甘早嫁啦。。。。。

回復 #180 vwwo 的帖子

靓女姐姐~~~~~~:014: 我终于入到黎,见你啦!!!!

回復 #187 喵喵囡囡 的帖子

HI...靓女...how r u

回復 #188 kokjong 的帖子

靓仔~~~~~~

你有咩指教啊???

回復 #189 喵喵囡囡 的帖子

NOTHING LA...JUZ CALL U 靓女 ONLY
U 靓女 MAH..HEHE
原帖由 ong1323 於 2008-4-10 01:01 AM 發表
来一起吹水的就是朋友
既然系甘,你就要成日入黎吹水啦~

回復 #190 kokjong 的帖子

你甘都得啊????
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-11 12:05 PM 發表 你甘都得啊????
噢。。他地讲紧D儿童不宜的野。。你咪学呀。。:onion31:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
儿童不宜????你唔好以为我唔识英文喔
囡囡 ,我黎啦。。:onion05: