返回列表 回復 發帖

刺蝟的成長

哎吔......唔知點形容
不過真係想抱下...唔知咩感覺呢

評分次數

• dxb

天啊~感覺好珍貴的照片喔
第一次看到刺蝟BB~
第一次知道原來刺蝟BB呵奶的模樣跟小貓喝奶的模樣一樣
不知道刺蝟BB不知道摸起來的觸感如何
謝謝版大分享的這些照片喔~
看了之後有種感動的感覺~^ ^

評分次數

• dxb

Sooo cute - thanks for sharing
天啊~感覺好珍貴的照片喔
第一次看到刺蝟BB~
第一次知道原來刺蝟BB呵奶的模樣跟小貓喝奶的模樣一樣
不知道刺蝟BB不知道摸起來的觸感如何
謝謝版大分享的這些照片喔~
看了之後有種感動的感覺~^ ^ ...
太陽熊 發表於 2009-7-16 05:33 AM
刺蝟我都未摸過,但外形就好得意可愛,等我下次有幾會見到都摸下試下係咩觸感先..
好想海'心'
養刺蝟要怎樣培養感情阿?抱他?摸他?
會痛死吧!

評分次數

• dxb

bb仔好q呀…
卷咪一舊…
好想摸下呀!!

評分次數

• dxb

相片真的好靚~我個女話(咁多刺)個媽媽咪生得好痛囉﹖﹗笑死我﹗

評分次數

• dxb

相片真的好靚~我個女話(咁多刺)個媽媽咪生得好痛囉﹖﹗笑死我﹗
maye2328 發表於 2009-7-22 06:49 AM
咁您個女覺得,得唔得呀?有無話想養番隻呢?
咁您個女覺得,得唔得呀?有無話想養番隻呢?
dxb 發表於 2009-7-22 04:58 PM
佢乜都想養~或者我會買隻鼠鼠比佢啦~以前個幾隻死咗後,佢(唉)咗我好耐囉~

評分次數

• dxb

佢乜都想養~或者我會買隻鼠鼠比佢啦~以前個幾隻死咗後,佢(唉)咗我好耐囉~
maye2328 發表於 2009-7-23 06:04 AM
會唔會養熊仔鼠呀..比較大隻d感覺放上手玩都無咁易整親佢..
會唔會養熊仔鼠呀..比較大隻d感覺放上手玩都無咁易整親佢..
dxb 發表於 2009-7-23 05:55 PM
唉吔~你真係了解佢~我個女就係想買隻熊仔鼠﹗佢話睇見鼠鼠坐係地(楂)住塊餅係咁咬個樣個心就軟晒喎﹗

評分次數

• dxb

唉吔~你真係了解佢~我個女就係想買隻熊仔鼠﹗佢話睇見鼠鼠坐係地(楂)住塊餅係咁咬個樣個心就軟晒喎﹗
maye2328 發表於 2009-7-24 05:53 AM
好呀~好呀~我就鍾啡黄色..第日如果真係養左..有幾會都影d相俾大家睇下吖..
好呀~好呀~我就鍾啡黄色..第日如果真係養左..有幾會都影d相俾大家睇下吖..
dxb 發表於 2009-7-24 06:09 PM
一定會~不過我仲係度研究緊點樣upload相片~個教學post都睇唔到﹗無計﹗

評分次數

• dxb