返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
. v- X4 A) R4 @" Z" L7 Vtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇1 ]& \- u1 C, X* t& w9 @2 ]  [4 [& E
2979852tvb now,tvbnow,bttvb/ }$ S/ x, ^  D/ r: @8 x" o6 C
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
: ]. U6 S6 b9 x" H公仔箱論壇: E0 \- `+ F/ @6 J3 a5 G5 `( A; A6 R
唔似地球人...
公仔箱論壇: X3 C' T( j& ]2 H/ C
2 O( V" d) V2 }; U* N, N* o
唔似地球人...公仔箱論壇$ m: |4 V% y  N: \9 v9 h
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
5 A( Z& M  h. T即係呢隻囉。
3 c& h& H: G( Rtvb now,tvbnow,bttvb
- {7 w6 ]0 V8 C2 p  U- xtvb now,tvbnow,bttvb) R% {2 `2 p" n3 [( A7 Z
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。tvboxnow.com+ ^! S+ B& g! q+ l/ w8 t+ C2 I- _
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
: p/ I  G* C0 m即係呢隻囉。tvb now,tvbnow,bttvb0 i7 Y/ T) X$ b* o# q, I

- @  J% `# w" H. O( @# g& w# V0 `2980500
) u: Y7 q* P$ V. [tvboxnow.com唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
" u# z3 Q9 ]9 k. F' Htvboxnow.com我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。公仔箱論壇: o. A% v$ D7 Q2 I8 S
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 _6 T, x( R5 t. M2 K; K, n

]/ M7 v8 C* s/ w4 |6 J幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
# E0 T, Q; t6 X/ f1 k
" F4 @% r# s5 v3 G! O公仔箱論壇
tvboxnow.com; [9 ?: I8 d# `1 x7 F# ?. \3 Q  a
1 s- J- [4 V" a' y  d) c1 f( P
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地tvb now,tvbnow,bttvb; d$ a$ X+ H, P7 K- @
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
! ^; W# s" V  L2 o8 }+ [) {  T7 B. t0 }  n/ d$ B
係呢。
  L+ c7 W1 c& \: |) S公仔箱論壇啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

h6 ~6 h' x0 b2 Ltvboxnow.com
. j& i9 W7 W& b8 ?: o  ?" [3 Btvb now,tvbnow,bttvb細佬同大家按圖索驥吖。
: w9 B' m! Z  |( C& Atvboxnow.com

! W; u3 [& T) H- D又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
" l: B9 c  D1 m6 C$ }
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: j" ^" Z0 D- D0 P# h. v
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。' [' O, Z4 F. w5 L& t$ B
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
( L' M& I# D' }" |( Otvb now,tvbnow,bttvb" H$ G) w  N" K5 F& H9 o. v
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地+ _. y& V0 Z. X* M6 P
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
! D5 Q# j) q1 p/ Z
似新疆少數民族女仔
% ~5 c) r2 ~7 Y公仔箱論壇公仔箱論壇  P4 T+ l% W  a& ^
係呢。
& l( K4 z/ G# P; I4 ?tvb now,tvbnow,bttvb啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
1 Q5 D3 }- ~. M/ U1 j. a, m
8 ~( b) S5 k# C" y7 V8 Z細佬同大家按圖索驥吖。
) y6 B5 Z) X% ^7 ~2 J  O2980976公仔箱論壇$ ?1 S* i4 z  x% j) ~& {
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
公仔箱論壇7 ]+ s: t, o) U, [

! Q& r6 t6 U4 E3 P1 E8 Ntvb now,tvbnow,bttvb你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
  e- A9 Y) Q2 E0 E  {tvb now,tvbnow,bttvb似新疆少數民族女仔
6 P$ o+ E( o; g9 e5 |0 }% E! W公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( C+ \; s& |0 A( x. z
tvboxnow.com3 o6 F( a" q, \' F0 y
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
& m% z; q; [& P: e4 u

; Q; S7 [- l/ w( C# f+ ~5 Zmb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...公仔箱論壇. A- ?) D: J) f
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
5 e1 V2 M, W8 L5 Gtvb now,tvbnow,bttvb係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
; m" e  t, \  g  d9 t0 E& g) D
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
0 Q8 G. ]- l+ j% @7 G! b$ a% WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
* q! K+ {- R2 @- B/ P" }: z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 E+ Z8 f, l9 g$ K& Q, [
因為佢地兩個對眼神似人
公仔箱論壇& k$ S" U* T2 k5 t) ?( y* E. b# J
. O( M' \7 O+ x, O+ S
因為佢地兩個對眼神似人
. Y4 @. o/ F7 D  k1 n5 F' Y大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  R2 X1 _- e0 r
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvboxnow.com, L1 u1 c" X7 {# D3 u& Q) N
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
3 E, w2 T1 Y9 A. Itvb now,tvbnow,bttvb
# i- \0 I$ z0 I; l; x2 ~$ H8 Xtvb now,tvbnow,bttvb
+ o& X4 I/ f" h8 u/ o0 }
tvboxnow.com9 B7 O% E. |, V2 ^
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎tvb now,tvbnow,bttvb/ r0 Q2 g7 V) A, d
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
0 q" n% c; S- A
有啲真係「騎厘」到呢.....公仔箱論壇+ B- o# ]  n3 j/ O8 y% a

' s# A6 v/ q% w- btvb now,tvbnow,bttvb今年個三位都唔知點形容。- l  o  |' h" N) d. b+ p/ {. f% z. q
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「tvboxnow.com0 j1 H2 E5 D7 D; b0 T
" e) M) T6 `/ M
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。公仔箱論壇& D1 e  ?% m0 e2 ^( D% L
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
: U6 T* [( S) K& `* M* s2 htvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
* H! ~8 @& X) xtvb now,tvbnow,bttvb係呀,由第11集開始追都冇損失。