返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
% I7 G5 b2 C' w7 C& q8 mtvboxnow.com$ e% O' d/ C% C( x3 U
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~tvb now,tvbnow,bttvb+ x% O/ P3 v. L; I
msn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。
: N+ T, I7 g1 _# p- {阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wo
( n( A: Q  P# l8 O* K" qplaylord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。公仔箱論壇$ N) o) ]! F' o3 j0 C. z! g
阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
本帖最後由 黃色小鴨鴨 於 2009-11-26 01:31 AM 編輯 8 p$ J' }6 `. R' S; Z" E$ N

5 l% l0 a2 z% q  Y8 v* k7 t! k2 J! H人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨 4 q( P9 w; L3 i# ^0 F

! n% K7 I; I6 M! v: DWelcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!
8 J  n+ F8 |& F; D% U, D阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨 tvb now,tvbnow,bttvb8 x5 w+ Q: ]) E0 Z
6 g0 a7 a$ @: Q/ O4 B% U
Welcome  Welcome!
( I% K7 s0 }, A8 W( X1 i# Tyumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
; V; e7 z1 J7 B2 k+ b" Ftvboxnow.commsn:[email protected]tvboxnow.com; E# N/ p: c2 |% ~* D7 ?
黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
3 _8 l/ m( n& o; a1 t- n

+ c; e2 G. K' D# Q. {; sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
9 G! j: T$ @: XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ]+ k# ^8 `1 f8 G
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1tvb now,tvbnow,bttvb" \% {2 S, i, P; d+ _
喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d