返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
) n, b" o3 g# d# YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
  Q7 G+ i& A9 a  ^! ^因為近期劇情真係超悶...........
, u4 ]" t6 _: {2 u1 O* z; {tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
tvboxnow.com: h. a0 @" x! `8 @' x# h
公仔箱論壇% n5 H8 o- Z# V4 m2 D# @3 j
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
# C- @" [( E$ I, l* r/ m公仔箱論壇我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?公仔箱論壇3 ]3 [5 [% L, n  }7 A
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
' ]$ R) O3 i6 _4 v- L6 a8 b4 X7 x3 V! w

: B6 w  s: w' L( ^8 J.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D公仔箱論壇7 V  q* m) r& {' E* s
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; i6 a! D. [* r/ j4 @
tvboxnow.com# D$ r) y! `; h5 F
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
* a8 f. B/ {' g+ {: s+ k0 E公仔箱論壇使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 o2 H2 e6 I& S  M4 D( s8 `
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
tvboxnow.com2 Y4 l- K9 Y% d! R  a

Q- _$ q4 A/ Rtvb now,tvbnow,bttvb沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
( l! w0 \0 P* M# T% C' oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 ?8 G' O0 z& u! ~; j! r千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
8 i7 x- @/ J; N4 n公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
公仔箱論壇1 C( U" T6 p; |" K6 |
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
7 }) O( c7 ]1 W% a公仔箱論壇
3 o( u% Q6 n6 M- ^2 A7 w.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?$ r1 x* \9 R6 A8 E/ `; X8 K$ A9 c
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
  t2 R  b3 _- f5 v唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! j3 m! D8 {; @+ m( T
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
, G  \# `/ S+ U1 mtvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
9 |9 ^" O$ ~, d4 [/ x) Q  P: N% m+ u- `3 C
我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
tvboxnow.com8 y/ j3 D! t5 L) M8 l, j

, s- G4 X0 [. a+ h+ T4 |/ l公仔箱論壇我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
- ?/ u, t5 C! Qtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
" {$ C+ e% |% \) ^8 a* ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....
9 _! F8 j4 T5 M5 P  x- xtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講tvboxnow.com7 v+ H$ ^3 ?8 D
梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
5 R- w; K3 V5 R" Z( ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽