返回列表 回復 發帖
甘講佐未啊?
條骨都無佐lu
我非常非常非常非常不開心.好痛苦.想一了百了.
魚片粥好辛苦.
我真的好痛苦.可惜伿有自己知.無人可以感受到我的辛苦,
我非常非常非常非常不開心.好痛苦.想一了百了.tvboxnow.com' J7 t3 |! n2 b! n8 c
dj50 發表於 2016-3-20 12:51 AM
冇嘢係解決吾到既,你自己都話跌倒爬起身再哭過,最多BB陪您一齊喊啦
我真的好痛苦.可惜伿有自己知.無人可以感受到我的辛苦,tvboxnow.com  _0 [* R1 H! P, {1 }
dj50 發表於 2016-3-20 12:55 AM
有D嘢其它人係幫吾到既,維有靠自己,但可以聽你講倾述、分擔你的痛苦
呢兩日天氣潮濕到啊,真系想死
, n& R+ i. K. `3 Z9 @, u  ]' d0 \tvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2016-3-19 03:27 PM
春天到了,樣樣都係生機勃勃,唔應該想死
C兄、財大、言十六少、grace 姐 大家好!
生同死都係一次,死後就即刻乜都冇嗮,生就可以繼續改變,自己念啦
認真睇真啲真係又真係
我非常非常非常非常不開心.好痛苦.想一了百了.公仔箱論壇) s' U+ a" y2 G6 y" W" G" l
dj50 發表於 2016-3-20 12:51 AM
# a2 D& _/ ?; M5 M& I

; H0 [8 |8 b9 m" l啱晒, 貓貓換咗份工之後都成日話頂唔順想死, 自從來武當思過崖面壁咗幾日之後, 依家勿都睇開晒.
C兄~財大~言少~Grace~各位好!
我非常非常非常非常不開心.好痛苦.想一了百了.
4 b$ {2 `: f) }, I6 etvboxnow.comdj50 發表於 2016-3-20 12:51 AM
魚片粥好辛苦.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! g  u0 J* H, a
dj50 發表於 2016-3-20 12:52 AM
7 z1 G' i5 ^! c6 N$ d+ j/ v& N
我真的好痛苦.可惜伿有自己知.無人可以感受到我的辛苦,1 d2 l5 w3 e7 @' T/ C
dj50 發表於 2016-3-20 12:55 AM
我也曾跌倒失意痛苦無助過, 相信許多人也經歷過, 人生輸贏是常態, 也非永遠. 公仔箱論壇' m. X; b6 U9 L  T1 O  T7 J3 {* e
失落時讓我們意識了堅強及堅持, 更珍惜自己, 不向命運低頭! 自己跌倒自己爬, 更愛自己! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# X7 f# V. `( z7 N
魚片粥, 加油大家與你同行!
C 兄、財大、言爺、早安! 週日好!
6 T  w$ X" d* J; C, OGrace姐 午安!
春天到了,樣樣都係生機勃勃,唔應該想死
1 G" j* i. R  {$ {) htvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2016-3-20 02:08 AM
bb説得好 萬象更新正是生命力最旺盛的時期, 終的念頭只是逃避的藉口
有D嘢其它人係幫吾到既,維有靠自己,但可以聽你講倾述、分擔你的痛苦
: p1 ?6 Q3 @5 X8 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2016-3-20 01:53 AM
伴你雨過天晴