返回列表 回復 發帖
嘩,我係住院,唔係去左色情"加"步.
個個講到我好似任揀任食,.......hehheheh
Masterking 發表於 2009-10-11 06:16 AM
我去到醫院..見到D 護士姐姐..帶住D 黑色 爸爸..好索呀.. ..不過個個都包住個咀...
good afternoon ANAN,,,everyone...
SSP or shatin?
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-11 11:52 AM
梗係課室啦
我屋企啲管理同保安都好好架
同埋只有啲舊樓先會電錶外露架啫
good afternoon ANAN,,,everyone...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-11 12:11 PM
食咗嘢未呀
今日有咩節目呀
Good afternoon class and 主任
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2009-10-11 01:35 PM
Good afternoon Miss & everyone
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
嘩,我係住院,唔係去左色情"加"步.
個個講到我好似任揀任食,.......hehheheh
Masterking 發表於 2009-10-11 06:16 AM
Hello King King ^^
護士要 " 輪更 " 嘛....咪即係 " 輪姦 " 囉
今朝唔知邊能個仆佳剪能咗樓下個電錶
搞到今朝冇晒電
而家先啱啱整番
而家洗頭化妝
晏啲見
Fian. 發表於 2009-10-11 11:36 AM
係咪淨係剪妳哋個單位呀
我去到醫院..見到D 護士姐姐..帶住D 黑色 爸爸 弟弟..好索呀..
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-11 12:01 PM
你又想 " 輪更 " 呢
我返嚟喇
Good afternoon Miss & everyone 779632
主任 發表於 2009-10-11 02:18 PM
Good afternoon 任任
今日瞓到幾點呀
食咗嘢未呀
係咪淨係剪妳哋個單位呀 779654
主任 發表於 2009-10-11 02:23 PM
係呀
擺能到明就係整尻蠱
757072呢枝啱唔啱呢?
小飛機 發表於 2009-9-16 11:30 AM
啱啱好
個飲樣係"好"嘅一面,定係壞嘅一面先....
Masterking 發表於 2009-9-16 08:26 AM
有機會同你飲吓酒
俾你睇吓我個飲樣
等你話俾我知係好定壞囉
今日 post 行得好快 757073
小飛機 發表於 2009-9-16 11:35 AM
因為我喺度吖嘛