返回列表 回復 發帖
任任
HAPPY BIRTHDAY
日日開心
Fian. 發表於 2009-10-14 12:49 PM
Hi Hi Miss 尋晚開唔開心呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
hi 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-10-14 05:01 PM
俊朗不凡姣鬆 做咩個樣咁寂既
淫淫, 生日快樂 , 祝你日日都精神爽

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
俊朗不凡姣鬆 做咩個樣咁寂既
寇仲~ 發表於 2009-10-14 05:04 PM
姣鬆啲, 冇囡陪個樣咪十下十下囖
淫淫, 生日快樂 , 祝你日日都精神爽脷

小飛機 發表於 2009-10-14 05:06 PM
嘩 圖咁靚既,邊度搵架
姣鬆啲, 冇囡陪個樣咪十下十下囖
小飛機 發表於 2009-10-14 05:08 PM
依家即刻call 人陪啦,一係我黎陪你.......

去做 "香村秦羅隊"啦
依家即刻call 人陪啦,一係我黎陪你.......

去做 "香村秦羅隊"啦
寇仲~ 發表於 2009-10-14 05:15 PM
搵 "香姑" 隻手巡完再攞條嘢嚟隊
嘩782345 圖咁靚既,邊度搵架
寇仲~ 發表於 2009-10-14 05:12 PM
喺人地d post裡面見到, copy出嚟用之麻
  祝主任 生日快樂!!782337 福如東海~壽比南山~老如松柏782338天天向上782339日日起雙飛782340 晚晚俾女含782341

寇仲~ 發表於 2009-10-14 05:01 PM
姣鬆啲, 你果幅 "穿屎" 相夠吸引喇
姣鬆啲, 你果幅 "穿屎" 相夠吸引喇 782347
小飛機 發表於 2009-10-14 05:23 PM
話時話又真係幾正,係咪睇到有痕痕地呢
搵 "香姑" 隻手巡完再攞條嘢嚟隊
小飛機 發表於 2009-10-14 05:18 PM
姣鬆果然明白我心意唔豬主任今晚去"邊頭"慶祝呢
姣鬆啲, 你果幅 "穿屎" 相夠吸引喇 782347