返回列表 回復 發帖
奪超人獎係容易升職D,我已奪了兩屆,所以不想再奪,但有都好⋯⋯我要提名下D下屬去拿嗎,
最後超人獎都難奪,每50位只有一位奪⋯⋯
timmaxsing 發表於 2016-1-3 10:53 PM
超淫J神巧
原來路生有港鐵股票哦
lhy92725 發表於 2016-1-4 08:25 AM
投資很多人都有
J神 早安
轉分記錄
pknoface55 秒前TVB 10000000 元積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
di02081 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
lovebearhl3 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
巧開來3 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
ccw-james5 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
金石良5 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
Pedestrian_A5 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
chan2003086 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
smcorange6 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
hungyu7 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
allen71047 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
gracechanstuart8 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
mnb11238 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
free2penny9 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
yxx019 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
satoshi2310 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
賞金已派完...
我又要駛車到荃灣車廠開會...關於公司新輪的廣告主題曲計劃...
星期三才可再同大家吹水啦...暫時再見...
轉分記錄
pknoface55 秒前TVB 10000000 元積分轉出 pknoface1 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出 di02081 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出 lhy927252 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出 lovebearhl3 分鐘前TVB 60000000 元 ...
timmaxsing 發表於 2016-1-4 11:20 AM
多谢J酒神
投資很多人都有
Pedestrian_A 發表於 2016-1-4 09:09 AM
甘要搵酒神版比D內幕tips啦
條骨都無佐lu
轉分記錄
pknoface55 秒前TVB 10000000 元積分轉出 pknoface1 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出 di02081 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出 lhy927252 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出 lovebearhl3 分鐘前TVB 60000000 元 ...
timmaxsing 發表於 2016-1-4 11:20 AM
多謝J神兄奬金!
說多一句...我指自己公司的股權有2%...
我要去開會啦...再見...
多謝J神奬金!
型 英 帥 靚 正
奪超人獎係容易升職D,我已奪了兩屆,所以不想再奪,但有都好⋯⋯我要提名下D下屬去拿嗎,
最後超人獎都難奪,每50位只有一位奪⋯⋯
timmaxsing 發表於 2016-1-3 10:53 PM
50 位 得一位奪?
咁要好叻先得啦
轉分記錄
多謝 J 神獎金
賞金已派完...
我又要駛車到荃灣車廠開會...關於公司新輪的廣告主題曲計劃...
星期三才可再同大家吹水啦...暫時再見...
timmaxsing 發表於 2016-1-4 11:30 AM
廣告主題曲

睇下到時係點既先

仲要星期三。。。。 咁忙
轉分記錄
多謝J神大獎賞
原來路生有港鐵股票哦
lhy92725 發表於 2016-1-4 08:25 AM
即係港鐵股東,老細來哦